ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Γκρίνια στα «Νέα»

Πιο «πλούσια» από αυτή την εβδομάδα η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ μετά την προσθήκη 16σέλιδου οικονομικού ένθετου. Η αύξηση όμως των σελίδων συνεπάγεται περισσότερη δουλειά για τους εργαζόμενους, στο ίδιο περιορισμένο χρονικό διάστημα.
Ετσι στο μιντιακό συγκρότημα της Aλτερ Εγκο υπάρχουν πολλές γκρίνιες από τους εργαζόμενους που παραπονιούνται στη διοίκηση..
για την αύξηση των σελίδων της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ. Οπως γράφει και το enimerosi24 με δεδομένο ότι όλοι δουλεύουν σε όλα, δηλαδή σε «Νέα», «Βήμα» και sites και δεδομένης της έλλειψης προσωπικού, ειδικά στο δημοσιογραφικό κομμάτι, η γκρίνια είναι αναπόφευκτη καθώς αυξάνονται οι σελίδες και οι μισθοί παραμένουν καθηλωμένοι. Μάλιστα οταν αυτό συμπίπτει και με την καθυστέρηση (έστω και λίγων ημερών) της καταβολής της μισθοδοσίας, τα νεύρα τσιτώνουν. Οι πληροφορίες του enimerosi24 ως προς αυτό λένε ότι ο μισθός στο προσωπικό της Αλτερ Εγκο θα καταβληθεί σήμερα.