ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

Η «Άλλη Διάσταση» και στην ΕΡΑσπορ

Από την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019 και κάθε Παρασκευή 9-11 το πρωί στην ΕΡΑσπορ, ο Κώστας Αρβανίτης δίνει την «Άλλη Διάσταση» και στον αθλητισμό.  Αύριο, στην πρεμιέρα της νέας εκπομπής, καλεσμένος ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, σε ανοικτή γραμμή με το κοινό. Ακόμη, στη νέα εκπομπή της ανανεωμένης ΕΡΑσπορ, «Παραδικαστικό και...
ποδόσφαιρο». H δημοσιογράφος Γιάννα Παπαδάκου, έμπειρη στο δικαστικό ρεπορτάζ, δίνει μια Άλλη Διάσταση.
***
«Ωρα Ελλάδας» είναι ο τίτλος της νέας ενημερωτικής εκπομπής με τον Νίκο Αγγελίδη, που θα μεταδίδεται στην ΕΡΤ1 και στην ERT World, από τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019 και κάθε μέρα στις 14:30. Η εκπομπή «Ωρα Ελλάδας», μας ταξιδεύει όπου υπάρχουν Έλληνες. Αμερική, Αυστραλία, Αφρική, Ασία, Ευρώπη. Στο αέναο αυτό ταξίδι… ρίχνουμε άγκυρα και στην ελληνική Περιφέρεια, συναντώντας πρωτοβουλίες και πρόσωπα που ξεχωρίζουν.
***
Ο ημιτελικός του ισπανικού Κυπέλλου Μπαρτσελόνα-Ρεάλ προβλήθηκε ζωντανά και αποκλειστικά από το OPEN TV σημειώνοντας μέσο όρο τηλεθέασης 24,3% στο ανδρικό κοινό, φτάνοντας σε τέταρτο το 30,5% στους άνδρες 25-54. Tο κορυφαίο ντέρμπι παρακολούθησαν 1.571.490 τηλεθεατές  έστω για ένα λεπτό .Το OPEN έχει εξασφαλίσει τη ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση των αγώνων της ημιτελικής φάσης του Copa Del Rey.
***
Ντέρμπι – τίτλου Part II τον Φεβρουάριο στο γήπεδο των καναλιών Novasports. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, μετά το ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά αυτή την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, το ντέρμπι της Τούμπας, ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, ενώ η συνέχεια θα δοθεί με τη μονομαχία Ολυμπιακός – ΑΕΚ (Κυριακή 17 Φεβρουαρίου) και το «αιώνιο» ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ΠΑΟΚ – Άρης (Κυριακή 24 Φεβρουαρίου).