ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

Αυτά τα ποδοσφαιρικά ραντεβού στο OPEN δεν χάνονται

Μπαρτσελόνα-Ρεάλ και Μπέτις-Βαλένθια για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας

Το απόλυτο διπλό clasico Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης και οι μάχες Μπέτις-Βαλένθια για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας παίζουν αποκλειστικά στο OPEN.
Η μαγεία του Μέσι, το πάθος του εμβληματικού αρχηγού Σέρχιο Ράμος, το "δολοφονικό" ένστικτο του Μπενζεμά, η κλάση του..
Σουάρες, η στρατηγική του παλιού μας γνώριμου
Ερνέστο Βαλβέρδε και η φιλοδοξία του Σαντιάγκο Σολάρι στις οθόνες του OPEN.
Ζωντανά και αποκλειστικά στο OPEN η διπλή τιτανομαχία Μπαρτσελόνα-Ρεάλ για μία θέση στον τελικό του Copa del Rey, του Κυπέλλου του Βασιλιά.
Αυτήν την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου, στις 22.00, σε απευθείας μετάδοση από το Καμπ Νου της Βαρκελώνης ο πρώτος ημιτελικός των Καταλανών με τους Μαδριλένους σε περιγραφή Μανώλη Σφακάκη και σχολιασμό Ντέμη Νικολαΐδη.
Στο OPEN έρχεται και η διπλή σύγκρουση της Μπέτις με τη Βαλένθια για το δεύτερο εισιτήριο που οδηγεί στον μεγάλο τελικό του Copa del Rey.
Η πρώτη αναμέτρησή τους μεταδίδεται από το OPEN αποκλειστικά και ζωντανά από το
Μπενίτο Βιγιαμαρίν αυτήν την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου στις 22.00 σε περιγραφή Πάνου Βόγλη.
Μπαρτσελόνα-Ρεάλ στις 6 Φεβρουαρίου και Μπέτις-Βαλένθια στις 7 Φεβρουαρίου για την ημιτελική  φάση του Κυπέλλου Ισπανίας μόνο στο OPEN, που έχει εξασφαλίσει τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης και για τους δύο επαναληπτικούς σε Σαντιάγκο Μπερναμπέου και Μεστάγια.