ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

«Έθνος Radio» από τον Ιβάν Σαββίδη

Τον περασμένο Ιούλιο η «Dimera Media Investments Limited» (του Ιβάν Σαββίδη) που ελέγχει το Open και το Έθνος, έκανε αιτήσεις στη Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Καταναλωτή προκειμένου να κατοχυρώσει τους τίτλους «Έθνος», «Έθνος TV», «Εθνοσπόρ BET», «Χρήμα Εθνοσπόρ» και «Εθνοσπόρ juniors». Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και το «Έθνος Radio», ως διακριτικός τίτλος στα Ελληνικά και τα Αγγλικά.  Χθες κατοχύρωσε..
επίσημα παραλλαγές του τίτλου της εφημερίδας, και μια εξ αυτών αφορούσε το ραδιόφωνο.
Ο Ιβάν Σαββίδης, που χθες κατοχύρωσε επίσημα παραλλαγές του τίτλου της εφημερίδας και μια εξ αυτών αφορούσε το ραδιόφωνο, είναι ήδη σε αναζήτηση συχνότητας τους τελευταίους μήνες, προκειμένου να βγάλει στον αέρα έναν ενημερωτικό ραδιοσταθμό, που θα πλαισιώσει τα υπόλοιπα μέσα ενημέρωσης που κατέχει. Το ραδιόφωνο είναι το μόνο μέσο στο οποίο δεν έχει κάνει ακόμα «μπάσιμο» ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, καθώς -ως γνωστόν- δραστηριοποιήται ήδη στον χώρο της τηλεόρασης, του ημερήσιου και Κυριακάτικου τύπου, και του διαδικτύου.
 - από το e-tetradio