ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

Κρούση στον Βαξεβάνη για το Open

Πρεμιέρα, απόψε Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου στις 23.40, για το Ράδιο Αρβύλα, που επιστρέφει στην ενδέκατη χρονιά του, στον ΣΚΑΪ. Η εκπομπή με τους Αντώνη Κανάκη, Γιάννη Σερβετά, Χρήστο Κιούση, Στάθη Παναγιωτόπουλο έρχεται απόψε και κάθε Δευτέρα στις 23.40 στον ΣΚΑΪ.
***
Κρούση στον δημοσιογράφο - εκδότη Κώστα Βαξεβάνη έχει..
κάνει η διοίκηση του Open για τηλεοπτική συνεργασία που περιλαμβάνει συγκεκριμένο αριθμό εκπομπών έρευνας και σχολιασμό στα δελτία ειδήσεων. Ο Βαξεβάνης το σκέπτεται καθώς οι υποχρεώσεις του σε εφημερίδα και σάιτ δεν του δίνουν και πολλά περιθώρια.
***
Kάποιοι διαρρέουν -κι όχι από το κανάλι της Παιανίας- πως ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης έxει δείξει ενδιαφέρον για συνεργασία με τον (ανταγωνιστή σε εφημερίδες και σάιτ) εκδότη του Documento.
***
Tην ίδια ώρα το δυνατό χαρτί του Open, η εκπομπή «Για την Παρέα» με τον Νίκο Μουτσινά, το μήνα Ιανουάριο, κατέγραψε μέσο μερίδιο τηλεθέασης 19,1% στο δυναμικό κοινό 18-54 ετών, φτάνοντας το 23,3% στο γυναικείο κοινό ηλικίας 15-44.
***
Ο Νίκος Μάνεσης συνεχίζει την εντυπωσιακή του κούρσα καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen τον Ιανουάριο 2019, η εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» ήταν πρώτη στο σύνολο κοινού με 27,1%, 14 μονάδες μπροστά από τον 2ο σταθμό (ΣΚΑΪ 13,1%).Πρωτιά κατέγραψε και στο δυναμικό κοινό 18- 54 με 26,3%, σχεδόν 15 μονάδες μπροστά από τον 2ο  σταθμό (OPEN 11,5%)
***
Τον Ιανουάριο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 πέτυχε το υψηλότερο του ποσοστό και κατέκτησε την πρώτη θέση στη ζώνη μετάδοσής του με 16,9% στο δυναμικό κοινό «18-54» καταγράφοντας 1,9 ποσοστιαίες μονάδες διαφορά από τον προηγούμενο μήνα, Δεκέμβριο και συνολικά 5,4 ποσοστιαίες μονάδες από το μήνα, Σεπτέμβριο. Η άνοδος του «Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων» το μήνα Ιανουάριο προέρχεται από όλα τα κοινά.