ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

Ανακατατάξεις στο ραδιόφωνο του Δ. Μάρη

Επιμένει οτι θα προχωρήσει στο άμεσο μέλλον στην έκδοση της νέας Απογευματινής ο Νίκος Καραμανλής ("Παρασκήνιο" και "Καρφίτσα") χωρίς Πουλόπουλο και φυσικά χωρίς Μουλίνο. Ο σχεδιασμός έχει ολοκληρωθεί, η στελέχωση το ίδιο, ενώ τα δοκιμαστικά έχουν ξεκινήσει. Τα γραφεία της εφημερίδας βρίσκονται στη λεωφόρο Συγγρού
*** 
Ανακατατάξεις στο πρόγραμμα..
του ραδιοσταθμού του ομίλου του Δημήτρη Μάρη. Ο δημοσιογράφος Γιώργος Καρελιάς, όπως γράφουν οι Τυπολογίες, εντάσσεται στο δυναμικό του «Ραδιοφώνου 247» στους 88,6 από την επόμενη Δευτέρα. Από το ραδιοσταθμό αποχώρησε ο Βασίλης Κουφόπουλος και όπως ακούγεται κι ο διευθυντής Β. Σκουρής είναι υπ΄ ατμόν.
***
Σε συμφωνία με τον Ο.Α.Σ.Α. (Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών) προχώρησε και εφέτος η ΕΣΗΕΑ και διαθέτει από την 1η Μαρτίου 2019 ετήσιες ηλεκτρονικές κάρτες απεριορίστων διαδρομών (Κ.Α.Δ.) για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς με έκπτωση 15%. Οι ετήσιες κάρτες ισχύουν για 12 μήνες από το μήνα αγοράς.
 ***
Θα πληρωθούν τα δεδουλευμένα που χρωστούνται στους εργαζόμενους της «Αυγής». Αυτό υποσχέθηκε η διοίκηση της εφημερίδας μετά την προειδοποίηση για στάσεις εργασίας. Σε εκκρεμότητα παραμένει στην Αγίου Κωνσταντίνου 12 και το αίτημα για τα κυριακάτικα όσων εργάζονται στην ιστοσελίδα της εφημερίδας.
***
Η ραδιοφωνική Ελληνοφρένεια κλείνει τα 20 χρόνια ζωής. Από μωράκι έγινε μεγάλη κοπέλα. Και συγκέντρωσε σε ένα χιουμοριστικό ηχητικό πολλές από τις αναφορές... μεγάλων πολιτικών ανδρών (Αδωνις, Λεβέντης κλπ) στην Ελληνοφρένεια (ΕΔΩ) και μερικά από τα τηλεφωνήματα (ΕΔΩ) που ο κόσμος εκφράζει την (εντός εισαγωγικών) αγάπη του.
***
Η Ενωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου χαιρετίζει την κατάθεση του νομοσχεδίου με το οποίο προτείνεται η κατάργηση της διαδικασίας του αυτόφωρου και για τα δημοσιεύματα στον Τύπο. Η ΕΣΠΗΤ ξεκαθαρίζει ότι αυτή η ρύθμιση δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να οδηγήσει σε εφησυχασμό τους δημοσιογράφους οι οποίοι έχουν πρώτιστο καθήκον να τηρούν απαρέγκλιτα τους κανόνες δεοντολογίας.
***
Η Εφορευτική Επιτροπή της ΕΣΗΕΑ ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για την ανάδειξη εκπροσώπου, στο Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, των συντακτών – μελών της Ένωσης, οι οποίοι εργάζονται στον ραδιοφωνικό σταθμό «REAL FM 97,8». Εκπρόσωπος εξελέγη ο Γιάννης Μύττης.