ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

Η δίαιτα ταιριάζει στο «Εθνος»

Πρέπει να παιδεύτηκαν πολύ εκεί στο ΕΘΝΟΣ για να εξασφαλίσουν συνέντευξη με την αναπληρωτή εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ Σοφίας Ζαχαράκη. Και γι΄ αυτό άλλωστε την προέβαλαν βάζοντας την ολοσέλιδη στην 7 σελίδα της κυριακάτικης έκδοσης. Εξάλλου είπε βαρυσήμαντα πράγματα για τις πολιτικές εξελίξεις και τους..
υποστηρικτές του καθεστώτος Μαδούρο...
***
Από την άλλη εξόχου ενδιαφέροντος - κι όχι μόνο για γονείς και μαθητές- είναι το ρεπορτάζ με τον οδηγό επιβίωσης ενόψει πανελλαδικών και το φόβο της ανεργίας να σπρώχνει χιλιάδες νέους σε σπουδές με σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση: «Μάχη 20.000 υποψηφίων για μια θέση στις στρατιωτικές σχολές».
***
Οπως και νά΄χει το κυριακάτικο ΕΘΝΟΣ ανεβάζει συνεχώς την κυκλοφορία του έχοντας ενισχύσει σημαντικά το ρεπορτάζ του. Την περασμένη Κυριακή ανέβασε τις πωλήσεις του κατά 43% (+8.810 φύλλα) και πούλησε πανελλαδικά 29.220 φύλλα. Κάποιοι είπαν πως στην κυκλοφοριακή έκρηξη συνετέλεσε η προσφορά με το best seller της Haylie Pomroy, με οδηγίες για το πως θα χάσετε περισσότερα από 10 κιλά, σε 28 μέρες.