ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

Μέχρι και τανκς ονειρεύεται για την ΕΡΤ ο Μπογδάνος

Tην ώρα που η ΝΔ αποφάσισε την άρση του εμπάργκο στην ΕΡΤ, φαίνεται πως αρκετοί από εκείνους που προαλείφονται για στελέχη της εξακολουθούν να ονειρεύονται την «ισοπέδωσή» της με κάθε μέσο. Μεταξύ αυτών είναι και ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος (πιθανότατα θα είναι υποψήφιος στην Α' Αθήνας με τη ΝΔ), ο οποίος απαντώντας σε..
σχόλιο στο twitter δεν απέκλεισε ακόμη και την χρήση… τανκς.
Όλα ξεκίνησαν όταν το e-tetradio.gr έκανε ένα tweet που έγραφε «Δεν έχετε ιδέα τι έχει να γίνει στην ΕΡΤ αν βγει η Νέα Δημοκρατία...», με τον πρώην δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ να απαντάει: «Επιβεβαιώνω».
Στην συζήτηση παρενέβη ένα προφίλ με φωτογραφία της Χρυσής Αυγής, με τον χρήστη να προκρίνει είσοδο των τανκς στη δημόσια τηλεόραση γράφοντας χαρακτηριστικά: «Αυτά περιμένουμε 4 χρόνια. Ενα τάνκς από έξω και να γυρίσουμε την σκηνή Ηλία ρίχτο».
Από τη μεριά του, ο Κ. Μπογδάνος συμφώνησε επαυξάνοντας: «Ψηφίστε σωστά και το ‘χουμε».
Με νεότερο tweet του, μετά τον σάλο που προκλήθηκε, ο Κ. Μπογδάνος επανήλθε γράφοντας:
"Οι μαδουροφασίστες της πολιτικής ορθότητας θίχτηκαν που είπα σε ΧΑυγίτη να ψηφίσει ΝΔ για να πάψει η ασυδοσία της ερτ. Λογικό. Θέλουν τους δεξιούς κάτω από την φτερούγα των φίλων τους, των νεοναζί, να ψηφίζουν ΟΧΙ και Θάνου. Χτυπηθείτε όσο θέλετε, αλλά αυτά που ξέρατε ξεχάστε τα."