ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Ενδιαφέρον Ιβάν για το πιεστήριο της «Ιριδας»

Διερευνητικές επαφές αναφορικά με την εκτυπωτική μονάδα της «Ιριδας» φαίνεται ότι κάνει ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, εξετάζοντας το ενδεχόμενο να επεκτείνει τη δραστηριότητά του και στον χώρο των εκτυπώσεων.
***
Εκτός όμως από το πιεστήριο, πληροφορίες του parapolitika αναφέρουν ότι ο ιδιοκτήτης της Dimera βλέπει θετικά και την ιδέα του Θέμη Αλαφούζου για ..

δημιουργία ενός πιο ευέλικτου μηχανισμού διανομής των εντύπων. Μάλιστα, στην περίπτωση που το αφεντικό της «Καθημερινής» θα προχωρούσε στην υλοποίηση του σχεδίου που έχει κατά νου, ο Σαββίδης έχει δείξει διάθεση συμμετοχής. 
***
Πρόστιμο ύψους 40.000 ευρώ επέβαλλε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) στο Kontra Channel για αλλοίωση του τηλεοπτικού προγράμματος. Συγκεκριμένα, όπως διαπίστωσε το ΕΣΡ, το 80% του προγράμματος του καναλιού είναι τηλεπωλήσεις, γεγονός που οδήγησε το Συμβούλιο στην επιβολή του προστίμου.
***
Το Κόκκινο σήμερα έχει γενέθλια. Δεκατρία ολόκληρα χρόνια από τις 6 Φλεβάρη του 2006, που εξέπεμψε πρόγραμμα για πρώτη φορά. Η Ευγενία Λουπάκη έγραψε σχετικά στο fb: Δεκατρία ολόκληρα χρόνια προσπάθειας να δίνουμε φωνή σ' αυτούς που δεν έχουν, να μιλάμε γι' αυτά που οι άλλοι αποσιωπούν. Να προσκυνάμε τη Μουσική, χωρίς να μας υπαγορεύουν οι εταιρείες το ρεπερτόριο. Να προβάλουμε το Θέατρο, το Σινεμά, το Βιβλίο, την Τέχνη και τη Σκέψη.