ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Πρετεντέρης: Aυτές οι εφημερίδες θα κλείσουν!..

Οχι που ο Παύλος Πολάκης θα άφηνε αναπάντητη την τοποθέτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου για τανκς στην ΕΡΤ (ΕΔΩ). Ο αν. υπουργός Υγείας σχολίασε στον λογαριασμό του στο Facebook: «Θελει και τανκς στην ΕΡΤ το κρυφοναζιδιο ,ο “δημοσιογράφος” της πεντάρας !!! Πουσαι παιδί: Αλλο οι ονειρώξεις και αλλο οι διωξεις…. ΥΓ Ελα να σου πω τι θα γινει οταν..
θα χάσετε. Δεν τοχεις, ουτε στα όνειρα..».
***
«Από το Μάιο, από το Σεπτέμβρη πολλά θα αλλάξουν. Η Αυγή, η ΕΡΤ, η Εφημερίδα των Συντακτών, η Νέα Σελίδα, ο Ντοκουμέντος... να ζήσουμε να τους θυμόμαστε». Αυτό είπε ο Γιάννης Πρετεντέρης στην ραδιοφωνική του εκπομπή στους 104,6 και το e-tetradio σχολίασε στο twitter: «Αυτός δεν μίλησε για τανκς, όχι εντάξει...»
***
To  e-tetradio σχολίασε επίσης στο twitter τη δήλωση του Τάκη Χατζή στο ΣΚΑΪ 100.3 πως «όσοι μιλούν για τανκς δεν έχουν θέση στο ψηφοδέλτιο, κανενός κόμματος του δημοκρατικού τόξου»: Διαφωνείτε; Οσοι ονειρεύονται τανκς μπορούν να κατέβουν με τη Χρυσή Αυγή. Αλλωστε με τους οπαδούς της συνομιλούν...
***
Κίτρινη δημοσιογραφία και Fake news. Aύριο το μεσημερι (Σάββατο) και για μια ωρα (1 με 2) με αφορμή το βιβλίο «Η χαμένη τιμή της δημοσιογραφίας - 20+1 ιστορίες κιτρινισμού» ο δημοσιογράφος Γιάννης Παντελάκης μιλάει  στο ''Κόκκινο'' (105.5) με τους συντελεστές των ''Ενθεμάτων'' της ''Αυγής''. Στις 21 Φεβρουαρίου στις 7 το απόγευμα παρουσίαση στο βιβλιοπωλείο ''Χάρτινο Καράβι'' στη Νέα Φιλαδέλφεια (Πίνδου 39).