ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

EΔΟΕΑΠ: Στην τελική ευθεία για την επικαιροποίηση

Τη Δευτέρα αρχίζει η τελευταία εβδομάδα για την online «Επικαιροποίηση Στοιχείων Ασφαλισμένου» (edoeap.gr). Για αυτό ο ΕΔΟΕΑΠ καλεί τους ασφαλισμένους του να σπεύσουν, επισημαίνοντας ότι η επικαιροποίηση αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την εκπόνηση της αναλογιστικής μελέτης.
Μελέτης που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη βιωσιμότητα.. του Οργανισμού, η οποία κρίνεται στο Συμβούλιο της Επικρατείας (3 Ιουνίου). Αποτελεί δε ένα εκ των βασικών νομικών επιχειρημάτων έναντι των εργοδοτικών προσφυγών, που ζητούν την κατάργηση του 2% υπέρ ΕΔΟΕΑΠ. Για αυτό και καλούμε τους ασφαλισμένους να ισχυροποιήσουν, με τη συμμετοχή τους στην ηλεκτρονική επικαιροποίηση των στοιχείων τους, τη θέση του Οργανισμού, ώστε να μη δημιουργηθεί μία «αχίλλειος πτέρνα» με, ενδεχομένως, μη ανατρέψιμα αποτελέσματα.
Σήμερα στον έλεγχο και τη συμπλήρωση των στοιχείων τους προχώρησαν 371 ασφαλισμένοι, ενώ συνολικά έως τώρα η συμμετοχή φθάνει τους 6.210
Η επικαιροποίηση όλων των ασφαλισμένων, που προσεγγίζουν τις 17.500, θα πρέπει να έχει υλοποιηθεί το αργότερο σε μία εβδομάδα, δηλαδή έως και την Παρασκευή 15η Φεβρουαρίου 2019.