ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Εξω φρενών ο Ζουράρις με τον Μητσοτάκη...

Με ποιά εφόδια τολμά να με αποκαλεί βουλευτή ευκαιρίας; Τι έχει κάνει αυτός για την Ελλάδα;
 
Θα στηρίξω τα κοινωνικά νομοσχέδια της κυβέρνησης δήλωσε στην ΕΡΤ ο συνεργαζόμενος με την Κ.Ο των ΑΝΕΛ βουλευτής Κώστας Ζουράρις επισημαίνοντας όπως και στην επιστολή του που απέστειλε στον πρόεδρο της Βουλής, ότι δεν θα ψηφίσει οτιδήποτε αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών..
συμπεριλαμβανομένου και του πρωτοκόλλου ένταξης στο ΝΑΤΟ για την πΓΔΜ.
Ο Ζουράρις ξεκαθάρισε ότι εάν παραμείνει η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ θα συνεχίσει και ο ίδιος να είναι συνεργαζόμενος χαρακτηρίζοντας απρέπεια μια ενδεχόμενη αποχώρηση του που θα οδηγούσε στην κατάργηση της. «Εάν εξαρτάται από εμένα να παραμείνουν πέντε θα παραμείνω μέχρι πέρατος της εντολής», τόνισε ο Ζουράρις .

Ο καθηγητής Ζουράρις επιτέθηκε με σφοδρότητα στον αρχηγό της Αξιωματικής αντιπολίτευσης απορρίπτοντας τα περί συναλλαγής και απαντώντας στην αναφορά Μητσοτακη περί «βουλευτών ευκαιρίας» διερωτήθηκε: Εγώ επί 55 χρόνια έχω διδάξει την Ελληνική γλώσσα και τον πολιτισμό σε 17.000 φοιτητές από 80 εθνικότητες του πλανήτη και αναρωτιέμαι με ποιά εφόδια τολμά ο Μητσοτάκης να με αποκαλεί βουλευτή ευκαιρίας, τι έχει ο Μητσοτάκης κάνει για την Ελλάδα, ε;"