ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Ντοκουμέντα για τα Τάγματα Θανάτου των Ναζί

Πρεμιέρα απόψε στην ΕΡΤ 3 της σειράς ντοκιμαντέρ «Τα Τάγματα Θανάτου των Ναζί» (Einsatzgruppen: The Nazi Deathsquads) που θα μεταδίδεται κάθε Τετάρτη στις 20.00 και θα ολοκληρωθεί σε τέσσερα ωριαία επεισόδια. Καταγράφει ντοκουμέντα και μαρτυρίες από επιζώντες και αποκαλύπτει τις μαζικές εκτελέσεις που πραγματοποίησαν τα..
Τάγματα Θανάτου του Τρίτου Ράιχ.
***
Το «Αντιδραστήριο» της ΕΡΤ3, το Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2019, εκτάκτως στις 17:00, παρουσιάζει το Παρατηρητήριο για τα Δικαιώματα στον χώρο της Ψυχικής Υγείας, ένα αυτο-οργανωμένο συλλογικό εγχείρημα, στο οποίο μετέχουν ισότιμα, άνθρωποι που έχουν βιώσει έντονο ψυχικό πόνο και ακραίες ψυχικές εμπειρίες, συγγενείς, επαγγελματίες στον χώρο της ψυχικής υγείας και ευαισθητοποιημένοι πολίτες σε αυτά τα θέματα.
*** 
Η 61η τελετή απονομής των βραβείων Grammy πλησιάζει και η μεγαλύτερη βραδιά της μουσικής θα
προβληθεί, σε ζωντανή μετάδοση την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στις 03.00, αποκλειστικά στην
COSMOTE TV. Τις περισσότερες υποψηφιότητες φέτος συγκεντρώνει ο Kendrick Lamar που διεκδικεί 8 βραβεία, ενώ ακολουθεί ο Drake με 7, με 6 ο ράπερ Boi -1Da και η Brandi Carlile.
***
Ζωντανά και αποκλειστικά στο OPEN την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου στις 21.55 η πρώτη «μάχη» της Μπέτις με τη Βαλένθια με στόχο το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Copa del Rey. Οι Πράσινοι της Ανδαλουσίας απέναντι στις Νυχτερίδες της Βαλένθια αυτήν την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου στις 21.55 σε περιγραφή Πάνου Βόγλη.