ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Νέα προγράμματα αλλά ούτε λέξη για τις απολύσεις

Σχεδόν ξεχάστηκαν οι δώδεκα απολύσεις των εργαζομένων στην ενημέρωση στον ΣΚΑΪ, παρά τις διαβεβαιώσεις των συναδέλφων τους ότι θα συνέχιζαν τον αγώνα. Εξάλλου το κανάλι έχει να ασχοληθεί τώρα με τα νέα του προγράμματα: Survivor, Ράδιο Αρβύλες κλπ κλπ. Ο προσανατολισμός, πλέον, είναι ψυχαγωγικός, αυτό έχει γίνει πλέον..
φανερό. Οπότε μην απορήσετε αν τους επόμενους μήνες  θα έχουμε κι άλλες αποχωρήσεις
***
Όλοι πρώτοι, όλοι κορυφή!
Είναι απορίας άξιον πως όλα τα κανάλια, σύμφωνα με τα δελτία Τύπου που εκδίδουν, έπιασαν κορυφή. Ούτε... συνεννοημένα να ήταν τα στελέχη της επικοινωνίας των μεγάλων καναλιών που την ίδια ημέρα, με διαφορά λίγων ωρών εξέδωσαν ανακοινώσεις για την... πρωτιά του καναλιού τους. Τελικά ποιος είναι πραγματικά πρώτος, μέσα σε όλον αυτόν τον χαμό, δεν καταλάβαμε!
***
Brainstorming και μετά το γραφείο
Ακόμα και μεταξύ... τύρου και αχλαδιού συζητάνε για τα νέα τηλεοπτικά και διαδικτυακά σχέδια στον όμιλο του Βαγγέλη Μαρινάκη.  Είναι τέτοια η λαχτάρα, αλλά και η διάθεση για να γίνουν πράγματα πρωτοποριακά που από τα γραφεία, πολλές φορές μεταφέρουν το brainstorming στις πιθανές εξόδους που μπορεί να προκύψουν στη συνέχεια. Η Πόπη Τσαπανίδου έχει το γενικό πρόσταγμα, αλλά συμμετέχουν και άλλοι δημοσιογράφοι, που βρίσκονται κοντά στον εφοπλιστή.

Σάτυρος / fmvoice