ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης

Από τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019, το Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, βγαίνει στον αέρα ανανεωμένο.
Νέες εκπομπές, νέες «ραδιοφωνικές φωνές», δίπλα στο έμπειρο δημοσιογραφικό δυναμικό και υπάρχουσες τα τελευταία χρόνια εκπομπές λόγου και ενημέρωσης, δίνουν καθημερινά τον ρυθμό της έγκυρης και πλουραλιστικής ενημέρωσης.
Το Πρώτο Πρόγραμμα μαζί.. με τα αναλυτικά δελτία ειδήσεων (ανά ώρα, 24 ώρες το 24ωρο) και τους τίτλους ειδήσεων (ανά μισή ώρα), τα δύο καθημερινά ωριαία Κεντρικά Αναλυτικά Δελτία Ειδήσεων (στις 14:00 και στις 20:00) και τις ενημερωτικές εκπομπές του, έχει και μια ιδιαίτερη και τεκμηριωμένη «ανάγνωση» και προσέγγιση των σημαντικών εξελίξεων, στην πολιτική, οικονομική, κοινωνική, πολιτιστική πραγματικότητα και σε όλα τα διεθνή και διπλωματικά θέματα, με τη βοήθεια και τις παρεμβάσεις προσωπικοτήτων από τον ακαδημαϊκό χώρο και τον χώρο των Γραμμάτων και των Τεχνών, ειδικούς επιστήμονες, συγγραφείς κ.ά.
Η ενημέρωση στο Πρώτο Πρόγραμμα δεν σταματά, καθώς με συνεχείς έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές καλύπτει όλα τα σημαντικά γεγονότα σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Από τις 5 τα ξημερώματα με ζωντανές πάντα ενημερωτικές εκπομπές, το ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης. Κάθε Παρασκευή το πρόγραμμα, διαφοροποιείται από τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας με προσθήκες νέων εκπομπών, ενώ και τα Σαββατοκύριακα εμπλουτίζονται από το πρωί με νέες ενημερωτικές εκπομπές.