ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

Διαψεύδει η Χρυσοβελώνη τα «Παραπολιτικά»

Προτού καλά καλά κυκλοφορήσει στα περίπτερα η εφημερίδα «Παραπολιτικά», η υφυπουργός Εσωτερικών Μαρίνα Χρυσοβελώνη έσπευσε να διαψεύσει το πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της που την... κρεμάει στα μανταλάκια. Συγκεκριμένα τα «Παραπολιτικά» αναφέρουν: «Συνεργάτης της Χρυσοβελώνη "πήρε" τη σύμβαση για τα παραβάν των εκλογών / Ο σύμβουλος της υπουργού και η χρυσή παραγγελία».
Το γραφείο της υφυπουργού..
Εσωτερικών Μαρίνας Χρυσοβελώνη προχώρησε σε ανακοίνωση διάψευσης κάνοντας λόγο για «κακοστημένο και συκοφαντικό δημοσίευμα γνωστής εφημερίδας, γνωστού συγκροτήματος». Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται:
1. Το σημερινό κακοστημένο και συκοφαντικό δημοσίευμα γνωστής εφημερίδας, γνωστού συγκροτήματος, διαψεύδεται κατηγορηματικά ως παντελώς αναληθές σε ό,τι αφορά την οποιαδήποτε σχέση της Μ. Χρυσοβελώνη με την εν λόγω υπόθεση.
2. Στο γραφείο της κ. Μ. Χρυσοβελώνη δεν «αποχώρησε» απλώς ο μετακλητός υπάλληλος που αναφέρεται στο δημοσίευμα, αλλά παραιτήθηκε κατόπιν σφοδρής σύγκρουσης που είχε με άλλα στελέχη του γραφείου. Μάλιστα, λίγο καιρό μετά, παραιτήθηκε και δεύτερο στέλεχος που είχε συστήσει ο ίδιος, διότι – όπως δήλωσε – διαφωνούσε με την θέση της Υφυπουργού η οποία αποφάσισε να στηρίξει την Κυβέρνηση και να διαφωνήσει με τον Πρόεδρο του κόμματος των ΑΝΕΛΛ κ. Π. Καμμένο και την νέα ακροδεξιά πολιτική του γραμμή.
Αυτά τα γνωρίζει ακόμη και ο θυρωρός του Υπουργείου Εσωτερικών.
3. Στο δημοσίευμα αποσιωπάται η πιο κρίσιμη πληροφορία την οποία εμείς βρήκαμε, στο πρώτο μισάωρο ενασχόλησης μας με το θέμα σήμερα το πρωί, πληροφορία η οποία «ξεφουσκώνει» πλήρως το δημοσίευμα/κατασκευή:
ότι η εταιρεία συγγενικών προσώπων του πρώην μετακλητού υπαλλήλου επί σειρά ετών αναλαμβάνει την ίδια ακριβώς εργασία, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, δηλαδή και επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και επί κυβερνήσεων Νέας Δημοκρατίας, ως μία από τις ελάχιστες εξειδικευμένες που έχουν μείνει ανοικτές στην Ελλάδα.
Υ.Γ.: Το θέμα της «πρωτοφανούς διπλοθεσίας» στο Εθνικό Συμβούλιο Οδικής Ασφάλειας» το έχουμε απαντήσει με σχετικό μας δελτίο τύπου από καιρό.
Επαναλαμβάνουμε: η κ. Μ. Χρυσοβελώνη δεν έλαβε ποτέ χρήματα για την θέση της στο Εθνικό Συμβούλιο Οδικής Ασφάλειας.

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Παραπολιτικά» διαψεύδει και η εταιρεία ΑΓΕΧ που επιφυλάσσεται κάθε νόμιμου δικαιώματος σχετικά με "τη συκοφαντική δυσφήμιση" που, όπως ισχυρίζεται, υπέστη.