ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

Να κλείσουν οι εφημερίδες. Των άλλων

Προβεβλημένος αρθρογράφος, φανατικός υποστηρικτής του πάλαι ποτέ ένδοξου Σημιτισμού -να ζήσουμε να τον θυμόμαστε- προέβλεψε από ραδιοφώνου ότι ως τον επόμενο Σεπτέμβρη θα εξαφανιστούν ένα κανάλι (η ΕΡΤ) και τρεις εφημερίδες: η Αυγή, η Νέα Σελίδα και η Εφημερίδα των Συντακτών.
Πώς το ξέρει; Μπορεί να είναι ο ίδιος μάντης Κάλχας. Μπορεί να το είπανε οι μάγισσες κι όλες οι..
χαρτορίχτρες. Μπορεί απλώς μια επιθυμία να διατυπώνει. Γούστο του και καπέλο του. Μήπως δεν υπάρχουν άνθρωποι στη Θύρα 7, που θέλουν να εξαφανιστεί ο Παναθηναϊκός; Αν και αυτό το κάνει μόνος του, σαν το ΠΑΣΟΚ.
Να κλείσουν. Εφημερίδες των άλλων είναι, σκασίλα που την είχαμε. Είναι πολλοί οπαδοί του νεομητσοτακισμού που “φτιάχνονται” με το στίχο: “τώρα δημόσια θα έχουν μικρόφωνο μόνο οι γνωρίζοντες”- προς ανατριχίλα προφανώς των Μικρούτσικου – Νταλάρα -Τριπολίτη. Αφού έχουμε τα δικά μας ΜΜΕ, τι χρειάζονται τα υπόλοιπα; (...)
Α, να ρωτήσουμε και τον αρθρογράφο, αν θα βρεθεί στις επάλξεις για να αντισταθεί στην εξόντωση και τη φίμωση του Τύπου”, που παραλίγο να συμβεί στην περίπτωση του ΔΟΛ, αν το μαγαζί του Ψυχάρη κατέληγε στον Σαββίδη- που θα το γύριζε υπέρ του Τσίπρα; Ευτυχώς που κατέληξε στις τράπεζες -από τις οποίες το πήρε ο Μαρινάκης με δημοπρασία- και ο Ψυχάρης στο σπίτι του.

- απόσπασμα από εκτενές κείμενο του Γιώργου Λακόπουλου στο Ανοιχτό Παράθυρο