ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2020

Κιλτίδης: «Παραιτηθείτε, πονάει η ψυχή μου»

O πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας και γιατρός στο επάγγελμα, Κωνσταντίνος Κιλτίδης, με ανάρτηση του στο Facebook και με αφορμή το θάνατο της νοσηλεύτριας Ζωής Ιωάννου από κορονοϊό ζητά από όσους «ασκούν διοίκηση και δεν έπραξαν τα δέοντα», να παραιτηθούν, κάνοντας λόγο για «ντροπή» και επισημαίνοντας ότι «δεν αρκεί η θυσία των εργαζομένων και τα δάκρυα».
«Η πανδημία έχει και θα έχει.. απώλειες, αλλά αυτά που έγιναν στο πολύπαθο Νοσοκομείο μας είναι εγκληματικά», δηλώνει επίσης ο κ. Κιλτίδης, αναφερόμενος στο νοσοκομείο του Κιλκίς».
Ολόκληρη η ανάρτηση Κιλτίδη:
«Μετά τον θάνατο της Νοσηλεύτριας Ζωής Ιωάννου.
ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ ! ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ !
Με σφιγμένη την ψυχή μου και με όποια πνευματική εγκράτεια , σας λέω τούτο. Επιτέλους σηκώστε ανάστημα . Η πανδημία έχει και θα έχει απώλειες, αλλά αυτά που έγιναν στο πολύπαθο Νοσοκομείο μας είναι Εγκληματικά . Να παραιτηθούν όσοι ασκούν διοίκηση και δεν έπραξαν τα δέοντα και ας γινόταν οτιδήποτε . Ντροπή ! Νοσηλεία χωρίς υψηλές ροές οξυγόνου είναι αργός θάνατος. Άναρχα τμήματα νοσηλείας χωρίς κανόνες.Έγινε το επίκεντρο της διασποράς. Θα μιλήσουν και τα στατιστικά δεδομένα, για θανάτους εκεί και στις διακομιδές. Δεν αρκεί η θυσία των εργαζομένων και τα δάκρυα. Κουράστηκα να βιώνω άδικους θανάτους. Πονάει η ψυχή μου».