ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

Ρεκόρ επισκεψιμότητας για την ιστοσελίδα του «Έθνους»


Ρεκόρ επισκεψιμότητας σε μοναδικούς χρήστες που σημείωσε η ιστοσελίδα του «Έθνους» τον μήνα Δεκέμβριο. Σε μια χρονιά γεμάτη δοκιμασίες και ειδήσεις, τo ethnos.gr κερδίζει το στοίχημα της ενημέρωσης και καθιερώνεται στη συνείδηση του αναγνωστικού κοινού ως ένας από τους βασικότερους πυλώνες.. ενημέρωσης, σε μόλις 2 χρόνια λειτουργίας.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Google Analytics, περισσότεροι από 7.000.000 μοναδικοί χρήστες εμπιστεύτηκαν και τον Δεκέμβριο το ethnos.gr για την ενημέρωσή τους, καταγράφοντας αύξηση 154%, συγκριτικά με τον Δεκέμβριο του 2019!
Η δυναμική του σάιτ για το 2020, πιστοποιείται από τα παρακάτω νούμερα, συγκριτικά με το 2019:
-Αύξηση κατά 112% σε unique visitors
-Αύξηση κατά 233% σε pageviews
-Αύξηση κατά 248% σε total visits
Μέσα από τη διαρκή ροή ειδήσεων, την ταχύτητα, την αξιόπιστη κάλυψη της πανδημίας, την αρθρογραφία και το ποιοτικό περιεχόμενο, το ethnos.gr είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο website της τελευταίας διετίας, καλύπτοντας τις ανάγκες ενημέρωσης ακόμα και του πιο απαιτητικού αναγνώστη.
Στη δύση του 2020, η επιτυχία του ethnos.gr αποτελεί την επιβράβευση της στρατηγικής του OpenDigital Group για επένδυση στην τεχνολογία και την καινοτομία, διατηρώντας ταυτόχρονα τις θεμελιώδεις αρχές της δημοσιογραφίας.