ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Ο Αρκάς εκτόξευσε την κυκλοφορία του «ΒΗΜΑΤΟΣ»

Ο σκιτσογράφος Αρκάς βοήθησε καθοριστικά να εκτοξευθούν οι πωλήσεις της εφημερίδας Το ΒΗΜΑ της Κυριακής. Η εφημερίδα που προσέφερε στο αναγνωστικό της κοινό το ημερολόγιο 2021 του Αρκά με τον “Θαναθάκη” σύμφωνα με πληροφορίες του enimerosi24, άγγιξε σε πωλήσεις τις 65.000 φύλλα.
***
Τα ημερολόγια του Αρκά δίνονταν και από το «Πρώτο Θέμα» μέχρι κάποιο διάστημα. Πάντως και την ερχόμενη.. Κυριακή «Το Βήμα» θα κυκλοφορήσει με προσφορά το μεγάλο συλλεκτικό ημερολόγιο τοίχου «1981-2021, 40χρόνια Αρκάς», με τις πιο εμβληματικές δημιουργίες του έλληνα κομίστα.
***
Στο δυναμικό του iEidiseis.gr προστίθεται από τον Ιανουάριο του 2021 ο δημοσιογράφος Γιώργος Λακόπουλος. Μεταφέρεται, από το «Ανοιχτό Παράθυρο», η στήλη του «Προσωπογραφίες» ενώ παράλληλα θα σχολιάζει την πολιτική επικαιρότητα.
***
Μαύρες γιορτές και φέτος για 54 πρώην εργαζόμενους της «Ελευθεροτυπίας» οι οποίοι μέχρι σήμερα δεν έχουν λάβει ούτε ένα ευρώ, τόσο από την πώληση της εκτυπωτικής μηχανής, όσο και από την πώληση του κτιρίου στη Μίνωος.
***
Από 1η Φεβρουαρίου η ΕΡΤ θα αποκτήσει το δικό της αθλητικό site. Ηδη έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες, τεχνικού τύπου προς το παρόν, χωρίς να έχει αποφασιστεί ακόμα ποιος θα αναλάβει τη διεύθυνσή του. Αυτό θα γίνει μετά από αξιολόγηση που θα προηγηθεί.