ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Ανένδοτος από τον διευθυντή του «Βήματος» κατά Μητσοτάκη - Κικίλια

Ο διευθυντής του «Βήματος» Aντώνης Καρακούσης συνεχίζει μέσα από τα σόσιαλ μίντια τον... ανένδοτο κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη βάζοντας αυτή τη φορά στο κάδρο και τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια. Ο Καρακούσης κάνει λόγο για «εγκλήματα» στη διαχείριση της πανδημίας με τις τοποθετήσεις διοικητών στα νοσοκομεία..
«Ασχετοι άνθρωποι, γυμναστές , αλουμινάδες και άλλοι αστοιχείωτοι που δεν είχαν ξαναδεί στη ζωή τους μονάδες υγείας διαφεντεύουν νοσοκομεία και χειρίζονται την πανδημία. Κάντε κάτι τώρα. Πεθαίνουν άνθρωποι...» έγραψε σε ένα από τα tweet o διευθυντής του «Βήματος». 
Με σειρά αναρτήσεών του στο Twitter, ο διευθυντής της εφημερίδας «Το Βήμα», Αντώνης Καρακούσης, στηλιτεύει τους κυβερνητικούς χειρισμούς για την πανδημία, με αφορμή καταγγελίες που έγιναν για το νοσοκομείο του Κιλκίς, καλώντας την ηγεσία του υπουργείου Υγείας να αναλάβει δράση.
Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, o διευθυντής του «Βήματος» έγραψε διαδοχικά:
Αυτά που συμβαίνουν στο νοσοκομείο του Κιλκίς είναι πρωτοφανή. Οι μονάδες Covid είναι διάσπαρτες στο νοσοκομείο, θετικοί ασθενείς κινούνται ανάμεσα σε υγιείς,το προσωπικό είναι εκτεθειμένο και η διοίκηση πέρα βρέχει.Το υπουργείο Υγείας δεν μπορεί να κωφεύει στις καταγγελίες..
Εχουν γίνει εγκλήματα με τις τοποθετήσεις διοικητών στα νοσοκομεία. Ασχετοι άνθρωποι, γυμναστές, αλουμινάδες και άλλοι αστοιχείωτοι που δεν είχαν ξαναδεί στη ζωή τους μονάδες υγείας διαφεντεύουν νοσοκομεία και χειρίζονται την πανδημία. Κάντε κάτι τώρα. Πεθαίνουν άνθρωποι..
Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας οφείλει δράση τώρα, δεν υπάρχει χρόνος ,πεθαίνουν άνθρωποι αβοήθητοι στα επαρχιακά νοσοκομεία, που από μονάδες υγείας έχουν μετατραπεί σε ψηφοθηρικά γραφεία τοπικών βουλευτών.
Δεν είναι μόνο το νοσοκομείο του Κιλκίς που έχει αποδιαρθρωθεί λογω ανήκουστων παρεμβάσεων που εξαφάνισαν τη φυσική του ηγεσία .Και στη Γουμένισσα συμβαίνει σχεδόν το ίδιο και στην Κοζάνη ανάλογα. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση ..
Τα περισσότερα επαρχιακά νοσοκομεία διοικούνται από πρόσωπα που δεν έχουν σχέση με το αντικείμενο .Γι αυτό και έχουν μετατραπεί σε οίκους ευθανασίας. Αυτή είναι αλήθεια. Έστω και τώρα ας επέμβει η ηγεσία του υπουργείου Υγείας. Απέχουμε πολύ ακόμη απο το τείχος ανοσιας...
ΥΓ1 Τα νέα tweet του διευθυντή του «Βήματος» προκαλούν απορίες σε κάποιους οι οποίοι διερωτώνται μήπως όλα αυτά αποτελούν προεργασία για μία ηρωϊκή έξοδο από το συγκρότημα Μαρινάκη... Λες και ο Καρακούσης -και ο κάθε Καρακούσης- δεν μπορεί να σχολιάσει τα κυβερνητικά πεπραγμένα και να γράψει την άποψή του στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα σόσιαλ μίντια.
Αν βέβαια τα έγραφε στο ΒΗΜΑ θα είχαν άλλη βαρύτητα... Ακόμα όμως κι αν οι αναρτήσεις Καρακούση δεν βρήκαν τον δρόμο της δημοσίευσης στην εφημερίδα, παρ’ όλα αυτά είναι μια δημόσια καταγγελία από δημοσιογράφο, η οποία χρίζει λεπτομερούς διερεύνησης...

ΥΓ2
Πάντως, όπως σχολιάστηκε στο fb, δεν νοείται να είσαι διευθυντής μεγάλης εφημερίδας και αντί να γράψεις στην εφημερίδα σου τα όσα πολύ σοβαρά καταγγέλλεις, να τα γράφεις στο Twitter...