ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Μητροπολίτης Κυθήρων για το εμβόλιο: Παρασκευάζεται από έμβρυα εκτρώσεων, μην το δεχτείτε!..


Σε αδιανόητες αναφορές από άμβωνος, προχώρησε ο Μητροπολίτης Κυθήρων Σεραφείμ σε σχέση με τον κορονοϊό και το εμβόλιο. Όπως είπε, επικαλούμενος... πληροφορίες από την Ιταλία, «το εμβόλιο παρασκευάζεται από έμβρυα εκτρώσεων» και κάλεσε τους πιστούς να μην το δεχτούν.
O μητροπολίτης Κυθήρων Σεραφείμ  το απόγευμα της περασμένης.. Κυριακής απευθυνόμενος προς τους πιστούς υποστήριξε ότι τον «ενημέρωσαν» ορθόδοξοι Χριστιανοί της Ιταλίας πως «τα νέα εμβόλια που κυκλοφορούν από σήμερα και άρχισε από τους άρχοντες η χρήση, αυτά γίνονται και παρασκευάζονται με το προϊόν των εκτρώσεων» και μάλιστα είπε ότι ο καθολικός Πάπας το γνωρίζει και ζήτησε από τους καθολικούς να γίνει αποδεκτό «για την υγεία των ανθρώπων», αλλά καθώς «βρίσκεται εκτός της μιας αγίας καθολικής και αποστολικής εκκλησίας δεν μπορούμε να υπολογίσουμε την γνώμη του, αλλά εμείς οι ορθόδοξοι δεν μπορούμε να δεχθούμε κάτι τέτοιο».
Προχώρησε μάλιστα περαιτέρω, με επίθεση σε επιστήμονες και γιατρούς που είχαν προειδοποιήσει για τον κίνδυνο εξάπλωσης της πανδημίας μέσω της διαδικασίας της θείας κοινωνίας όπως γίνεται στην ελληνορθόδοξη παράδοση. «Μιλάμε κάποιοι οι οποίοι δεν έχουν την θεοσέβεια και την καλλιέργεια, την "μόρφωση κατά θεόν"» όπως είπε ο Κυθήρων Σεραφείμ, «θα έπρεπε περισσότερο να ανησυχήσουν για τον μολυσμό που έρχεται όταν μέσα στο σώμα μας θα περάσει αυτό το υλικό που προέρχεται από σκοτωμένα έμβρυα και εσφαγμένα. Γιατί είναι φόνοι αυτά που γίνονται. Στερούνται την ζωή τους εκατομμύρια έμβρυα. Και αβάπτιστα βεβαίως, δεν έχουν καμία χάριν».
Ο Κυθήρων Σεραφείμ επέμεινε ότι η «είδηση» είναι «βάσιμη και όχι κουτσομπολιό» και ξεκαθάρισε: «Εγώ προσωπικά σαν επίσκοπός σας, σας λέγω ότι δεν θα κάνω το εμβόλιο αν έχει αυτή την προέλευση. Και έχει, βεβαίως ... Δεν θα το κάνουμε ... είναι κάτι το μιερό. Δεν μπορεί να περάσει στο σώμα μας αυτό το υλικό, που προέρχεται από αυτή την διαδικασία της σφαγής των εμβρύων».
Οι σχετικές αναφορές ξεκινούν μετά τα πρώτα πεντέμιση λεπτά του βίντεο που έχει αναρτηθεί στο youtube: