ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

Στη Βουλή και πάλι ο Παναγιώτης Κουρουμπλής

Πήρε την έδρα από τον Θανάση Παπαχριστόπουλο

Επισήμως πλέον ο Παναγιώτης Κουρουμπλής επιστρέφει στη Βουλή, καθώς το εκλογοδικείο μετά τη σχετική επανακατραμέτηση του έδωσε την έδρα. «Χαμένος» πλέον είναι ο προερχόμενος από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, Θανάσης Παπαχριστόπουλος , ο οποίος μετά από 1,5 χρόνο που βρέθηκε στα έδρανα θα παραδώσει την έδρα του.. στον κ. Κουρουμπλή, που εν τέλει δικαιώθηκε στα αρμόδια δικαστήρια.
Να σημειωθεί ότι ο κ. Παπαχριστόπουλος είχε κερδίσει με έξι ψήφους διαφορά και ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ υπέβαλε τότε ένσταση ζητώντας επανακαταμέτρηση. Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαχριστόπουλος ψηφίστηκε από 13.912 και ο κ. Κουρουμπλής από 13.906 ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν περί τους 200 ψήφους υπέρ του πρώην υπουργού.
Η ορκωμοσία Κουρουμπλή θα τελεστεί είτε στις 11 είτε στις 12 Ιανουαρίου, οπότε και θα επανεκκινήσουν οι εργασίες της Βουλής.
«Η σχέση μου με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μια χαρά. Όλα είναι ομαλά, η κυβέρνηση δεν μας αφήνει να ζήσουμε ομαλά», είπε ο Π. Κουρουμπλής στον Alpha 98,9 και το «Ραντάρ», με τους Τάκη Χατζή και Δήμο Βερύκιο και αποκάλυψε ότι είχε 226 ψήφους περισσότερους.