ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Τρεις τύποι άσχετοι εντελώς από media


* Τρίτη μέρα Λίστα Κικίλια; Ναι ρε φίλε, τρίτη μέρα Λίστα Κικίλια!
Τι να γράψω δηλαδή; Για τις θεαματικότητες των εορταστικών προγραμμάτων, για το φιλί Βίσση-Βανδή ή για τον ανταρτοπόλεμο του Αντώνη Καρακούση; Μωρέ Λίστα Κικίλια κι άγιος ο Θεός!
* Άλλωστε μας δίνει κι ο ίδιος ο υπουργός αφορμές. Το διάβασα.. σε ρεπορτάζ του Δημήτρη Κανελλόπουλου, στην ΕφΣυν, όπου σημειώνονταν, μεταξύ άλλων, τα εξής:
«Με απόφαση του υπουργού Βασίλη Κικίλια συγκροτήθηκε μια «Τριμελής Επιτροπή Οργάνωσης της Εκστρατείας Εμβολιασμού κατά του κορονοϊού Covid-19», με σημείωση «Εθνική Εκστρατεία» και με σκοπό να τρέξει τις διαδικασίες απευθείας διαπραγμάτευσης για την πρόσληψη εταιρείας η οποία θα υλοποιήσει την εκστρατεία ενημέρωσης του πληθυσμού.
Πρόεδρος της επιτροπής ορίστηκε ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Υγείας του υπουργείου Υγείας, Παναγιώτης Πρεζεράκος, και μέλη της ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας του υπουργείου Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, και ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Φαρμακευτικής Ερευνας και Τεχνολογίας (ΙΦΕΤ), Δημήτρης Παπανταζής».
* Οι οποίοι θα τρέξουν το πρότζεκτ για τις «ενδεδειγμένες δράσεις», για το «ενημερωτικό υλικό», για την «έγκαιρη διάθεση», για την επιλογή φορέων και, το καλύτερο όλων:
«Την παρακολούθηση της καλής εκτέλεσης των παρεχόμενων υπηρεσιών».
Το μακράν καλύτερο όλων δηλαδή, καθώς τρεις τύποι άσχετοι εντελώς από media, θα αναλάβουν να παρακολουθούν αν τα media αποδίδουν όντως στο φουλ και ράιτ θρου με τις προσφερόμενες υπηρεσίες τους τα ποσά που πήραν απ’ την καμπάνια.
* Ρεκλάμες, σαν να λέμε, μπανεράκια, σποτς όλα όσα θα προκύψουν από την υλοποίηση της εκστρατείας υπέρ των εμβολιασμών στα ΜΜΕ, θα αναλάβουν να τα αποκρυπτογραφήσουν τρεις άνθρωποι που δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ ξανά με το αντικείμενο.
Και ρωτάω εγώ τώρα με το φτωχό μου το μυαλό:
Επειδή το εμβόλιο της γνώσης δεν έχει εφευρεθεί ακόμη, πώς θα τα καταφέρουν οι ανωτέρω κύριοι να μάθουν τα κόλπα των ΜΜΕ;
Με ταχύρρυθμα μαθήματα άνευ διδασκάλου, με υπνοπαιδεία ίσως, με τηλεκπαίδευση άραγε;
Ή μήπως κάποια στιγμή θα παραλάβουν μια έκθεση από την Ηρώδου Αττικού και απλώς θα την υπογράψουν;

- από τη στήλη του Χρήστου Ξανθάκη medioΠΙΛΑΦΟ στο newpost