ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Γεννηματά: Να τελειώσει το επικοινωνιακό σόου της κυβέρνησης με τα εμβόλια

«Τα λάθη που έγιναν στο δεύτερο κύμα και τα πληρώσαμε ακριβά, δεν πρέπει να επαναληφθούν». Aυτό αναφέρει η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγης, Φωφη Γεννηματά που ασκεί κριτική στην κυβέρνηση λεγοντας ότι «είναι ώρα να τελειώσει το επικοινωνιακό show της Κυβέρνησης με τα εμβόλια».
Η κ. Γεννηματά τονίζει παράλληλα, πως είναι ευθύνη του.. Πρωθυπουργού να εφαρμοστεί ένα σχέδιο, με διαφάνεια, χωρίς εξαιρέσεις και παρεμβάσεις. Αναφερόμενη στα τεστ τονίζει μεταξύ άλλων πως «περιμένουμε δημόσια αξιόπιστα επιδημιολογικά στοιχεία για κάθε περιοχή που ανοίγει. Όπως και καλύτερη οργάνωση προκειμένου να ανοίξουν τα σχολεία».
Ολόκληρη η δήλωση της Φώφης Γεννηματά:
«Είναι ώρα να τελειώσει το επικοινωνιακό show της Κυβέρνησης με τα εμβόλια. Η δουλειά της είναι ο αποτελεσματικός εμβολιασμός και το ασφαλές άνοιγμα.
Ευθύνη του Πρωθυπουργού είναι να εφαρμοστεί επιτέλους ένα σχέδιο, με διαφάνεια, χωρίς εξαιρέσεις και παρεμβάσεις.
Θυμήθηκαν τα τεστ στο και πέντε, το ζητάμε μήνες. Περιμένουμε δημόσια αξιόπιστα επιδημιολογικά στοιχεία για κάθε περιοχή που ανοίγει. Όπως και καλύτερη οργάνωση προκειμένου να ανοίξουν τα σχολεία.
Τα λάθη που έγιναν στο δεύτερο κύμα και τα πληρώσαμε ακριβά, δεν πρέπει να επαναληφθούν. Αν η Κυβέρνηση λειτουργήσει ξανά με τη λογική του βλέποντας και κάνοντας το τρίτο κύμα- στο οποίο αναφέρθηκε και σήμερα ο κ. Μητσοτάκης- δεν θα αργήσει, με ευθύνη της, να έρθει».