ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021

Η Realnews αυτής της Κυριακής


Με τίτλο «Ολο το σχέδιο για τα χρέη του κορωνοϊού» κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει τη ρύθμιση που ετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών για επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες. Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:
- Σε έως 120 δόσεις θα πληρωθούν οι οφειλές σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία.
- Ποια είναι τα 5 κριτήρια που θα καθορίσουν τον ακριβή αριθμό των δόσεων για κάθε ενδιαφερόμενο.
- «Κλείδωσε» και για το 2021 η μείωση προκαταβολής φόρου για όλες τις εταιρείες.
- Η Ελληνική οικονομία μετά την πανδημία. 12 κορυφαίοι καθηγητές και επικεφαλής φορέων γράφουν στην «R».
Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:
- Μαργαρίτης Σχοινάς: «Το Ταμείο Ανάκαμψης θα στηρίξει την πραγματική οικονομία». Ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν μιλά στην «R» για τα μεγάλα ευρωπαϊκά στοιχήματα του 2021.
- Κυριάκος Πιερρακάκης: «Εμβολιασμός με sms στο 13034». Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης περιγράφει στην «R» τα επόμενα βήματα του σχεδίου «Ελευθερία».
- Φώφη Γεννηματά: «Το εμβόλιο είναι μεγάλο δώρο, χρειάζεται όμως σχέδιο, που έλειψε έως τώρα». «Η μάχη συνεχίζεται, αλλά πια έχουμε καλύτερα όπλα για να την κερδίσουμε», τονίζει σε συνέντευξή της στην «R» η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.
- Νάσος Ηλιόπουλος: «Προστασία της ανθρώπινης ζωής σημαίνει και οικονομική στήριξη απέναντι στην πανδημία». «Η κυβέρνηση έχει αποτύχει και σε αυτό το σκέλος», δηλώνει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
- Ανοιγμα με δόσεις. Ολα τα σενάρια που συζητούν κυβέρνηση και επιστήμονες για σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα. Οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν στην κρίσιμη συνεδρίαση της επιτροπής λοιμωξιολόγων τη Δευτέρα. Τα κρούσματα της εορταστικής περιόδου, βαρόμετρο για την επαναλειτουργία των σχολείων και του λιανεμπορίου.
- Θρίλερ στα Βίλια: Το αποτύπωμα που ρίχνει φως στη μακάβρια δολοφονία. Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. τα ίχνη που άφησε ο δράστης στη βαλίτσα με το πτώμα.
- «Ο δολοφόνος κυκλοφορούσε δίπλα μας επί 23 χρόνια». Πώς κρυβόταν από τις Αρχές ο Ηλίας Μαζαράκης, που είχε σκοτώσει το 1997 τον επιχειρηματία Γ. Νικολαΐδη. Τι λέει στην «R» η αδελφή του θύματος.