ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

Θέσεις μάχης παίρνουν οι μιντιάρχες...


Σε θέσεις μάχης οι μιντιάρχες με αφορμή τη λίστα Κικίλια, που έρχεται να μοιράσει 18,5 εκατ. ευρώ σε ΜΜΕ στην καμπάνια ενημέρωσης για το καλό του εμβολιασμού κατά του κορονοϊού. Θυμίζουμε ότι κάποιοι μιντιάρχες επέστρεψαν χρήματα της «λίστας Πέτσα» καθώς δυσαρεστήθηκαν με τους σκανδαλώδεις χειρισμούς της κυβέρνησης με την πρώτη καμπάνια.. των 20 εκατ. ευρώ όταν δόθηκε δημόσιο χρήμα ακόμα και σε ανύπαρκτα ΜΜΕ.
Είναι γεγονός πως οι επιχειρήσεις Τύπου χρειάζονται μεν ενίσχυση ως πληττόμενες, αλλά οριζόντια, με διαφάνεια και κριτήρια. Σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ προειδοποιεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να «μη διανοηθεί να μετατρέψει εκ νέου μία εκστρατεία ενημέρωσης για τον εμβολιασμό σε μοχλό χειραγώγησης και εκβιασμού του Τύπου», να μην μοιράσει πάλι εκατομμύρια ευρώ δημόσιο χρήμα «με κρυφές λίστες, αδιαφάνεια και μόνο στους αρεστούς», αλλά και να μην καταστρατηγήσει πάλι το νόμο που προβλέπει ότι το 30% της καμπάνιας οφείλει να πάει στο σύνολο του περιφερειακού Τύπου.