ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Αυτός τσαλακώθηκε, άλλοι κέρδισαν

Ο Τσιόδρας έχασε από αυτήν την ιστορία, της εμπλοκής του με την αντιμετώπιση της covid. Δεν λερώθηκε απλώς το φανελάκι του, τσαλακώθηκε η προσωπικότητά του. Για το επιστημονικό του κύρος δεν υπάρχει τσαλάκωμα –δεν ξέρουμε, δεν είμαστε ικανοί, δεν έχουμε γνώσεις για να κρίνουμε τα επιστημονικά του λάθη, δ ε ν  ε ί μ α σ τ ε  ό λ ο ι  Π ε τ ρ ά κ οι! Δεν είχε.. ανάγκη να προβληθεί, ούτε να του απευθύνονται με το μικρό του όνομα σε ένδειξη οικειότητας. Άλλοι είχαν ανάγκη να βγουν από την ασημαντότητά τους καβάλα στο κύμα τής πανδημίας, ανάμεσά τους και γιατράκοι (γιατρουδάκοι) που πήραν το πτυχίο τους με τον εικοστή πέμπτη.
Χωρίς να το καταλάβει, ο Τσιόδρας έγινε στόχος και αντικείμενο εκμετάλλευσης. Βρέθηκε να τον σχολιάζουν επειδή έχει εφτά παιδιά, επειδή δάκρυσε μπροστά στις κάμερες, επειδή είναι ψάλτης (και έψαλε σε άδεια εκκλησία εν μέσω πανδημίας), επειδή φοράει παλιακό φανελάκι (…λεκιασμένο), επειδή μιλούσε πολύ, επειδή μετά «κρύφτηκε» και δεν μιλούσε, επειδή κατόπιν ξαναεμφανίστηκε. Ο Σωτήρης Τσιόδρας αποκλήθηκε (από γιατρό άλλης ειδικότητας!) «πειθήνιο όργανο». ν στα σκυλιά και λυσσασμένοι τον δαγκώνουν. Όχι πως δεν έχει και αυτός ευθύνες, όμως σε καμιά περίπτωση τις περισσότερες.
- από το μπλογκ του Harddog