ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Μετά την κατακραυγή ο Μητσοτάκης αδειάζει τον Βρούτση...

...και παρατείνει τη χορήγηση δωρεάν φαρμάκων στους χαμηλοσυνταξιούχους

Η κατακραυγή από 600.000 χαμηλοσυνταξιούχους, με μεικτή σύνταξη μέχρι 500 ευρώ, που θα έπρεπε από την 1η Ιανουαρίου να πληρώνουν τη συμμετοχή στα φάρμακά τους, υποχρέωσε στο παρά πέντε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να παρατείνει την πρόβλεψη για ένα ακόμα χρόνο..Πρόκειται για την ίδια κυβέρνηση και τον ίδιο πρωθυπουργό που λίγες ημέρες πριν, κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχέδιο «σκούπα» του υπουργείου Υγείας, απέρριψε δια του αρμόδιου υπουργού Εργασίας, τη σχετική τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ.
Εμφανιζόμενος σαν σωτήρας ο Κυριάκος Μητσοτάκης με διθυραμβική ανάρτησή του στα social media, προβάλλει το «εγώ» και κάνει φτηνή σπέκουλα, προσπαθώντας να καλοπιάσει τους συνταξιούχους των 500 ευρώ (μεικτά) που μέχρι χτες είχε ξεχάσει.
O Κυρ. Μητσοτάκης έγραψε στο fb:
 “Εκατοντάδες χιλιάδες χαμηλοσυνταξιούχοι θα έχουν και το 2021 δωρεάν τα φάρμακά τους, χωρίς καμία δική τους επιβάρυνση ή συμμετοχή. Είναι προσωπική επιλογή να διατηρηθεί το ευνοϊκό καθεστώς που, με κυβερνητική απόφαση, ίσχυσε και κατά το 2020. Η Πολιτεία μένει πάντα δίπλα στην κοινωνία. Και οι απόμαχοι της δουλειάς, ειδικά όσοι τα βγάζουν πέρα με λίγα, θα έχουν πρώτοι την φροντίδα μας και στη νέα χρονιά”.