ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

O Άδωνις απαντά στον Φοίβο Δεληβοριά

Ενοχλήθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης από τη συνέντευξη που έδωσε στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ο Φοίβος Δεληβοριάς.
Για τον Άδωνη δεν είναι φτηνό να υποστηρίζει κάποιος ότι αλλοιώνεται ο πληθυσμός μας από τους μετανάστες, αλλά η κριτική που γίνεται πάνω σε αυτό. Δεν είναι φτηνές οι ρατσιστικές ιδέες, αλλά είναι φτηνές οι κριτικές..
«Όταν ένας άνθρωπος σώζεται από τον θάνατο στη δική σου αγκαλιά, παύεις να έχεις αυτή τη μοσχαρίσια φάτσα κι αυτή την "αρχιδίσια ερημιά" που εκπέμπουν άτομα, όπως ο συγκεκριμένος υπουργός», είπε ο Φοίβος. «Ας μου επιτραπεί η έκφραση, είναι από στίχο σε καινούργιο μου τραγούδι. Μια μέρα έβλεπα αυτόν τον υπουργό να μιλάει. Μετά άλλαξα κανάλι και μίλαγε ο Λιάγκας. Το βράδυ είδα στον ύπνο μου δύο γιγάντια αρχίδια που πετούσαν πάνω απ' την πόλη. Κι έγραψα ένα τραγούδι, την Άγρια Ορχιδέα».
Ιδού τι απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Twitter:
«Είναι λυπηρό και σοκαριστικό να βλέπεις τελικά τη φτήνια που έκρυβαν μέσα τους άνθρωποι που από μακρυά φάνταζαν σημαντικοί και με ποιότητα. Αλλά η εποχή, αν έχει ένα καλό, είναι ότι έδειξε ποια ήταν η αληθινή ποιότητα που ο καθένας είχε μέσα του... εδώ του κ. Φοίβου Δεληβοριά...».
Αυτά που λέτε εσείς πάντως, κύριε Γεωργιάδη, τα κυνικά και ρατσιστικά, δεν είναι ούτε λυπηρά ούτε και σοκαριστικά γιατί γνωρίζουμε τις απόψεις σας.
Το παρήγορο είναι πως γνωριζόμαστε όλοι πολύ καλά σε αυτό τον τόπο. Και ξέρουμε ποιος είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης, όσες συγγνώμες και να ζητάει μετά — και ξέρουμε και ποιος είναι ο Φοίβος Δεληβοριάς.

Δημήτρης Κανελλόπουλος / EφΣυν