ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

Παρουσία του Β. Μαρινάκη έκοψαν την πίτα στην Alter Ego

Σε ειδική εκδήλωση στο εστιατόριο «Red 1925» του γηπέδου Γ. Καραϊσκάκης, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Alter Ego Media.
Παρόντες η διοίκηση του οργανισμού υπό τον πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη καθώς και οι δημοσιογράφοι, οι τεχνικοί, το διοικητικό προσωπικό και οι συνεργάτες του ομίλου.
Την πίτα, όπως γράφουν ΤΑ ΝΕΑ, έκοψε η διευθύνουσα σύμβουλος..
της Alter Ago Φωτεινή Υψηλάντη, η οποία στην ομιλία της τόνισε: «Το 2020 ξεκίνησε για την Alter Ego με τις καλύτερες προοπτικές. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα είναι μια χρονιά ανόδου κι επιτυχιών. Σε μία περίοδο όπου τα μέσα ενημέρωσης περνούν μια βαθιά κρίση, η Alter Ego αποτελεί μια θετική εξαίρεση. "ΤΟ ΒΗΜΑ" και "ΤΑ ΝΕΑ" συνεχίζουν την ιστορική τους πορεία. Οι ιστοσελίδες έχουν μια κυρίαρχη θέση στο ενημερωτικό τοπίο με το in.gr να συναγωνίζεται τα μεγάλα ευρωπαϊκά Μέσα. Το One Channel μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε να αλλάξει τα δεδομένα στην ενημέρωση. Και βέβαια ετοιμαζόμαστε να ξαναγράψουμε ιστορία με το Mega, το πραγματικά μεγάλο κανάλι, βάζοντας στόχο την κορυφή».