ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

Το Mega έρχεται, το One διαφημίζεται

Η αντίστροφη μέτρηση για την επάνοδο του Mega στις τηλεοπτικές οθόνες βρίσκεται σε εξέλιξη και οι τελευταίες διαρροές προς τα Μέσα (πριν από δύο εβδομάδες περίπου) τοποθετούσαν την έναρξη στις 3 Φεβρουαρίου. Νεότερες πληροφορίες που είχε ο Harddog, αλλά απέφυγε να τις δημοσιοποιήσει γιατί υπάρχει η συνεχής μετάθεση των ημερομηνιών, ανέφεραν ότι η πρεμιέρα μετατέθηκε (και «κλείδωσε», μας αναφέρθηκε).. για τις 8 ή 10 Φεβρουαρίου. Και πάλι, όμως, δίνουμε την πληροφορία με επιφύλαξη.
Πάντως, ενώ το Mega έρχεται, το One δεν φαίνεται να φεύγει και, τουλάχιστον, εξακολουθεί να διαφημίζεται. Αυτό γίνεται καθημερινά στον Κόκκινο Πρωταθλητή με συνεχή πρωτοσέλιδη καταχώριση. Στη συγκεκριμένη εφημερίδα η αδιάλειπτη διαφήμιση του One άρχισε στις 20 Αυγούστου και από τότε ουδέποτε (ούτε για μια ημέρα) έλειψε από την πρώτη σελίδα. Επίσης, οι πολλές και προβεβλημένες διαμημίσεις του One εξακολουθούν να υπάρχουν στο Στάδιο Καραΐσκάκη.
- διαβάστε περισσότερα στο μπλογκ του harddog ΕΔΩ