ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Ο Σαμαράς αγνόησε την κομματική πειθαρχία...

Εντονη κριτική στην κυβέρνηση όσον αφορά την απόφαση να διαγραφούν όσοι δεν ψηφίσουν την τροπολογία για το ποδόσφαιρο ασκεί η αξιωματική αντιπολίτευση.
«Ο αυτοεξευτελισμός της κυβέρνησης δεν έχει τέλος», σχολιάζουν κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας ότι «σήμερα ο κ. Μητσοτάκης μέσω του εκπροσώπου του, ανακοίνωσε ότι όποιος δεν..
ψηφίσει την τροπολογία-παρωδία για το ποδόσφαιρο, θα διαγραφεί από τη ΝΔ».
«Προσπάθησε να μαζέψει τους βουλευτές του και να αποφύγει τον κοινοβουλευτικό διασυρμό, αλλά τελικά τα έκανε χειρότερα: Αυτός που αγνόησε την κομματική πειθαρχία ήταν ο κ. Σαμαράς. Δεν θα θέλαμε να είμαστε στη θέση του κ. Μητσοτάκη αυτές τις δύσκολες ώρες», καταλήγουν οι ίδιες πηγές.
Σημειώνεται ότι ο πρώην πρωθυπουργός δεν είχε ενημερώσει τη Νέα Δημοκρατία για την απόφασή του να μην παραστεί στη σημερινή ψηφοφορία.
Στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες δήλωνε άγνοια για τους λόγους απουσίας. Αλλες πηγές προσκείμενες στον Μεσσήνιο πολιτικό, ανέφεραν ότι γνώριζαν την πρόθεσή του να μην παραστεί στην ψηφοφορία κι αυτό γιατί λέει διαφωνεί με τον τρόπο που η κυβέρνηση έχει χειρισθεί το ζήτημα. Ο Σαμαράς πάντως, δεν είχε ενημερώσει κόμμα και Μαξίμου που αιφνιδιάστηκε από την απουσία του.