ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Tέλλογλου - Φουρλής με «Special Report» στον ΑΝΤ1

Τι κρύβει η επικαιρότητα; Ποιοι παίρνουν αποφάσεις πίσω από κλειστές πόρτες; Τι μπορεί να αποκαλύψει μια σπάνια μαρτυρία; Η ερευνητική δημοσιογραφία μπορεί να δώσει απαντήσεις.Από τις 11 Φεβρουαρίου, και κάθε Τρίτη στις 23:45, το «Special Report» με τον Τάσο Τέλλογλου έρχεται στον ΑΝΤ1.  Μαζί του ο Αντώνης Φουρλής αλλά και οι έμπειροι..
reporters του ειδησεογραφικού τμήματος του ΑΝΤ1 παρουσιάζουν μεγάλες έρευνες, αποκλειστικές συνεντεύξεις και οδοιπορικά από την Ελλάδα και τον κόσμο.
 ***
Λίγες μόλις ώρες μετά την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές και την έκδοση 15ετούς ομολόγου, ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας ανοίγει τα χαρτιά του στην «Ώρα Ελλάδος 7», μιλώντας στον Άκη Παυλόπουλο, τη Ντόρα Κουτροκόη και τον Γιάννη Σαραντάκο. Δευτέρα με Παρασκευή, στις 7 το πρωί όλες οι εξελίξεις είναι στο OPEN.
***
Αλήθειες και μύθοι για το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Οι ανατροπές σε εισφορές και συντάξεις αλλά και τα αναδρομικά στους συνταξιούχους.Την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου στις 23.00, ο Παύλος Τσίμας υποδέχεται, ζωντανά στο «Αποτύπωμα», τον Γιάννη Βρούτση. Ο Υπουργός Εργασίας απαντά σε όλα τα ερωτήματα, ενώ παρεμβαίνουν και ειδικοί.
***
Το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου 2020 από τις 19:00 ώς τις 21:00 στην εκπομπή του Δεύτερου Προγράμματος «Με τα πόδια μέχρι την αλήθεια», η στιχουργός Λίνα Νικολακοπούλου και η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Χριστακάκη φιλοξενούν τον διακεκριμένο και σπουδαίο Έλληνα επιστήμονα Κωνσταντίνο Δασκαλάκη, καθηγητή της Επιστήμης των Υπολογιστών και μέλος του Εργαστηρίου Τεχνητής Νοημοσύνης του ΜΙΤ.