ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

«Σφαγή» στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα

Νέες αποχωρήσεις και παραιτήσεις
 
Τεταμένο παραμένει το κλίμα στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» του ΣΚΑΪ, παρά τις διαρκείς προσπάθειες που καταβάλλει ο παρουσιαστής ώστε να επανέλθουν η ομαλότητα και η ηρεμία στην ομάδα της εκπομπής πίσω από τις κάμερες.
Χθες υπέβαλε την παραίτησή του ο βοηθός αρχισυντάκτη Γιώργος Μπέζας. Αιτία φέρεται να είναι έντονη διαφωνία που είχε με..
τη νέα αρχισυντάκτρια της μεσημεριανής εκπομπής του ΣΚΑΪ, Γωγώ Σαμπάνη, και παρά το γεγονός ότι οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν σε άλλες τηλεοπτικές εκπομπές.  Σύμφωνα με πληροφορίες του Αλ. Μίχα στο ethnos.gr, ο Γιώργος Λιάγκας προσπάθησε να μεταπείσει τον δημοσιογράφο, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Την παραίτησή του από την ομάδα της εκπομπής υπέβαλε και ο δημοσιογράφος Φρίξος Δρακοντίδης (στη φωτο με τον Λιάγκα), ο οποίος κάλυπτε αστυνομικά και κοινωνικά θέματα. Ήταν ο ρεπόρτερ που αποκάλυψε το περιστατικό της σεξουαλικής παρενόχλησης φοιτήτριας στη Θεσσαλονίκη.