ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

Η καθοδική πορεία του πρωινού της ΕΡΤ

Τι τις ήθελε τις αλλαγές η ΕΡΤ1 στο πρωινό της πρόγραμμα; Πάει χειρότερα από πριν...

Από τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου ο Δημήτρης Κοτταρίδης και ο Γιάννης Πιτταράς είναι οι οικοδεσπότες στην εκπομπή «Από τις έξι…» στην ΕΡΤ1. Αντικατέστησαν την εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση ΕΡΤ» που παρουσίαζαν ο Χρήστος Παγώνης και η Νίνα Κασιμάτη.
Οι δύο πρώτοι ήρθαν απ' έξω, ενώ οι δύο δεύτεροι είναι εσωτερικοί..
δημοσιογράφοι της Δημόσιας Τηλεόρασης. Επομένως η καινούργια εκπομπή είναι εκ των πραγμάτων και πιο ακριβή - άλλο κόστος η εσωτερική παραγωγή και άλλο η μικτή. Κάποιοι λένε και για το 1/3 του κόστους, τόση διαφορά.
Ε, λοιπόν, οι Χρήστος Παγώνης και Νίνα Κασιμάτη έκαναν πολύ υψηλότερα νούμερα από αυτά που επιτυγχάνουν ο Δημήτρης Κοτταρίδης και ο Γιάννης Πιτταράς. Οι πρώτοι (το φθινόπωρο και τον Δεκέμβριο) έκαναν παραπάνω από 11% ενώ οι δεύτεροι στις πρώτες τους εβδομάδες κινούνται γύρω στο 9%.
Δεν θα πούμε για τη (μία ακόμα) λανθασμένη, προς το παρόν τουλάχιστον, επιλογή του Κωνσταντίνου Ζούλα (η άλλη ήταν των Τρέμη, Κανέλλη). Μπορεί άλλωστε να ανέβουν αργότερα οι Κοτταρίδης / Πιτταράς.
Θα πούμε όμως για τον Χρήστο Παγώνη και τη Νίνα Κασιμάτη που αθόρυβα και σεμνά, δίχως διαφήμιση, έκαναν καθημερινά μέσο όρο περισσότερο από 11% βγαίνοντας κάποιες φορές ακόμα και τρίτοι σε τηλεθέαση στη συγκεκριμένη ζώνη. Ας αφήσουμε το δυναμικό κοινό στο οποίο έκαναν διπλάσια νούμερα από τα τωρινά.
Και να μην πούμε και για τον Νίκο Παναγιωτόπουλο που τον έδιωξε ο ΣΥΡΙΖΑ τρεις μήνες πριν τις εκλογές!
Είδατε οι άνθρωποι της ΕΡΤ; Μερικές φορές αξίζει να τους δείχνουν περισσότερη εμπιστοσύνη οι εκάστοτε διοικήσεις του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα.

- από το e-tetradio