ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

Ο Μητσοτάκης εξήγγειλε ότι θα φέρει την FIFA, που είναι ήδη εδώ

Και με έναν υφυπουργό Αθλητισμού ωσεί παρόντα

Οι χθεσινές εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη από το βήμα της Βουλής για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου μπορεί να έπεσαν στο τραπέζι για να αντιστρέψουν το αρνητικό κλίμα για την κυβέρνηση, ανέδειξαν όμως και το πόσο αγνοεί το θέμα ο ίδιος ο πρωθυπουργός.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι θα καλέσει τη FIFA, την ώρα που..
η FIFA βρίσκεται στη χώρα εδώ και χρόνια, από το 2016, ως επιτηρητής της εποπτείας στην οποία βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Άλλωστε πολύ πρόσφατα έγινε η συνάντηση των ιδιοκτητών του «Big4» με τους εκπροσώπους των FIFA, UEFA και με αξιωματούχους της ΕΠΟ και της Super League 1. Τίποτα ουσιαστικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν αποφασίζεται χωρίς να έρθει σε γνώση της FIFA και της UEFA.
 Αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση λειτουργεί με έναν υφυπουργό Αθλητισμού ωσεί παρόντα, αφού κατάφερε το ακατόρθωτο: Έστρεψε τους πάντες εναντίον του και φυσικά κατά της κυβέρνησης. Ο απενεργοποιημένος υφυπουργός παραμένει μέχρι να απομακρυνθεί σε ουδέτερο πολιτικά χρόνο.
- από το altsantiri