ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020

Tι γυρεύει ο Ντέμης Νικολαΐδης στο Μαξίμου;

Συνάντηση με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, Ντέμη Νικολαΐδη, είχε ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, την ώρα που η κατάσταση στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου χαρακτηρίζεται οριακή.
Πρόσφατα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από το βήμα της Βουλής έστειλε μήνυμα για εξυγίανση του χώρου δίνοντας παράλληλα τελεσίγραφο για ποδοσφαιρικό grexit..

O πρωθυπουργός μίλησε για ένα Μνημόνιο Επανεκκίνησης του ποδοσφαίρου υπό την αυστηρή εποπτεία της UEFA και της FIFA και στο πλαίσιο αυτό ετοιμάζεται να μεταβεί στην Ελβετία κλιμάκιο για επαφές με τους δύο οργανισμούς οι οποίοι θα κληθούν να συμβάλουν στην κυβερνητική προσπάθεια.
Όπως έγραφε το Newpost.gr επικεφαλής του προαναφερθέντος κλιμακίου θα είναι ένα πρόσωπο υπεράνω υποψίας πιθανόν από τον χώρο του ποδοσφαίρου διότι πρέπει να έχει γνώση του αντικειμένου.
Στους ποδοσφαιρικούς κύκλους ακούστηκε το όνομα του Ντέμη Νικολαΐδη που προέρχεται από την ΑΕΚ αλλά προβληματίζει η έμμισθη σχέση που είχε ο ίδιος και συνεχίζει να έχει η σύζυγος του Δέσποινα Βανδή με το κανάλι OPEN του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη.
Παρά τους προβληματισμούς ο κ. Γεραπετρίτης που θα έχει τον τελευταίο λόγο σε νομικά ζητήματα συνάντησε τον κ. Νικολαΐδη στο Μέγαρο Μαξίμου
Προφανώς και ο υπουργός Επικρατείας θα έχει και άλλες συναντήσεις με άτομα που έχουν γνώση και εμπειρία από το χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου προκειμένου να διαμορφωθεί και να «κλειδώσει» η σύνθεση της αντιπροσωπείας που θα μεταβεί στην Ελβετία για τις συναντήσεις με κλιμάκιο Fifa και Uefa.

- από το newpost.gr