ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Φεύγει η Ελένη, η TV ψυχορραγεί...

H είδηση ότι η Ελένη Μενεγάκη δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό της με τον Alpha και θα εγκαταλείψει την τηλεόραση (ΕΔΩ), έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης και σχολιασμού σε όλες τις ψυχαγωγικές εκπομπές. To θέμα σχολίασε δηκτικά και ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» στον ΣΚΑΙ:
«Το άκουσα, το διάβασα, δεν το πίστεψα… και να μην ήθελα να το πιστέψω, κάτι μέσα μου..
έσπασε, κάτι λύγισε, κάτι έκανε ένα κρακ, έσκασε πρώτος… κι αυτό ξέρετε γιατί; Η Ελένη Μενεγάκη φεύγει από την τηλεόραση! Μοιάζει με ένα άνοστο αστείο, με κακόγουστη φάρσα! Το κορίτσι δεν μπορεί άλλο, θέλει να κάτσει λίγο σπίτι, ένα πρωί να καθίσει σπίτι του. 25 χρόνια ξυπνάει, θέλει και μια φορά να χουχουλιάσει. Να πάει στη Νέα Υόρκη θέλει; Άμα είναι σταματάω κι εγώ. Φεύγει η Ελένη, η TV ψυχορραγεί, η γη την τρομάζει, κάποιος θρήνος, κάποιο κλάμα, ένα τέλος εποχής» είπε ο Μουτσινάς με το γνωστό θεατρικό του στιλ και συνέχισε:
«Η τηλεόραση δεν θα είναι πια ίδια κι εγώ έχω αρχίσει πια να φοβάμαι τι θα ακολουθήσει. Ποιο θα είναι το επόμενο πλήγμα; Η Φαίη Σκορδά θα φύγει; Μήπως ο Σπύρος Παπαδόπουλος να σταματήσει να κάνει το Στην υγειά μας; Μήπως έρθει αυτό το πρωινό που δεν θα βγει ο Γιώργος Παπαδάκης; Είμαι σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, νιώθω να τρέμω, νιώθω να μην μπορώ να σταθώ στα πόδια μου, νιώθω να… παραλύω! Φεύγει η Μενεγάκη και αφήνει πίσω της τον Πούμπουρα, με τις υγείες μας, πάρα πολύ ωραία! Χειροκρότημα στο παιδί, αυτή είναι η τηλεόραση που αγαπάμε».