ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020

Ανακαλεί η Κεραμέως το έγγραφο για ημερίδα της «Χριστιανικής Αγωγής»

Σάλος ξέσπασε από την αποκάλυψη ότι το υπουργείο Παιδείας απέστειλε έγγραφο στα σχολεία ενημερώνοντας για εκδήλωση την οποία διοργανώνει παραθρησκευτική οργάνωση που σημειωτέον έχει ταχθεί και κατά των αμβλώσεων -συμμετείχε στην καμπάνια με τις αφίσες στο Μετρό .
Οι αντιδράσεις υποχρέωσαν την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως να δώσει εντολή για απόσυρση..
του εγγράφου με θέμα «Ενημέρωση σχετικά με την ημερίδα “Σύγχρονη Παιδεία και Ελληνορθόδοξη Παράδοση” της Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων “Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ”»
H εγκύκλιος που ανακαλείται και την οποία υπογράφει η γενική γραμματέας του υπουργείου, Αναστασία Γκίκα, έχει ως εξής:
«Σας ενημερώνουμε ότι η Πανελλήνια Ένωση Γονέων “Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ” διοργανώνει την ημερίδα “Σύγχρονη Παιδεία και Ελληνορθόδοξη Παράδοση” που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 09 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 5:00 μ.μ., στο Ξενοδοχείο Caravel (Λ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα, METRO, Σταθμός «Ευαγγελισμός»).Η Πανελλήνια Ένωση Γονέων “Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ” προσκαλεί τα 15μελή Μαθητικά Συμβούλια Λυκείων της Περιφέρειας Αττικής να συμμετάσχουν στην ημερίδα με ηλεκτρονικές απαντήσεις στο θέμα: «ΜΑΘΗΤΕΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ». Οι προτάσεις τους πρέπει να σταλούν ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: pvasilios7@yahoo.com (Υπεύθυνος επικοινωνίας: π. Β... Κ...) έως 30 Ιανουαρίου 2020. Οι καλύτερες θα διαβαστούν στην ημερίδα από εκπροσώπους των 15μελών, εφόσον το επιθυμούν. Παρακαλούμε για την ενημέρωση όλων εκπαιδευτικών Π.Ε. και Δ.Ε. των σχολικών μονάδων αρμοδιότητάς σας, καθώς και των μαθητών/τριών των 15μελών Μαθητικών Συμβουλίων Λυκείων της Περιφέρειας Αττικής. Τέλος, σημειώνεται ότι η μετακίνηση και η συμμετοχή των σχολικών μονάδων στην εν λόγω ημερίδα θα γίνει χωρίς δαπάνη για το Δημόσιο».