ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020

Διαλέγετε και βλέπετε

Σάββατο με Μοσχολιού στον ΣΚΑΪ και ρεμπέτικα με την Μαριώ στην ΕΡΤ1

Την αξεπέραστη Βίκυ Μοσχολιού, μέσα από τις διαχρονικές της επιτυχίες, θυμάται η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου στις 21.00, στον ΣΚΑΪ. Η Πίτσα Παπαδοπούλου και από τη νεότερη γενιά, οι Ηρώ,..
Ελένη Πέτα, Δέσποινα Ολυμπίου, Παμπίνα Κοντέα, Ειρήνη Τουμπάκη και ΔήμητραΣταθοπούλου ερμηνεύουν κάποια από τα
τραγούδια της.
***
Το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 22:00 στην ΕΡΤ1, η εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο, παρουσιάζει ένα μεγάλο αφιέρωμα στο ρεμπέτικο με τη Μαριώ.Το ρεμπέτικο και το σμυρναίικο τραγούδι λοιπόν, έχουν την τιμητική τους αυτό το Σάββατο με τους σπουδαίους Δημήτρη Λίβανο, Μπάμπη Τσέρτο και Ζαχαρία Καρούνη. Η Χριστιάνα Γαλιάτσου, η Ντένια Κουρούση, ο Άγγελος Ανδριανός και η Βιβή Βουτσελά, συμπληρώνουν μία μοναδική ρεμπέτικη βραδιά με τις ερμηνείες τους.
 ***
Και τον Ιανουάριο η εκπομπή «Τώρα Ό,τι Συμβαίνει» με τη Φαίη Μαυραγάνη βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 18-54 ετών, καταγράφοντας μέσο όρο 17,5%, με διαφορά 3,9 μονάδων από το δεύτερο κανάλι («Καλημέρα Με τον Γιώργο Αυτιά»/ ΣΚΑΙ 13,6%), ενώ είναι πρώτη στη ζώνη μετάδοσής της και στα περισσότερα επιμέρους εμπορικά κοινά. Κάθε Σαββατοκύριακο από τις 5:30 το πρωί, η καρδιά της ενημέρωσης χτυπά στο OPEN.
 ***
Μια εντυπωσιακή φωτογραφία του Νικήτα Τσακίρογλου, από μία θεατρική παράσταση, αλλά και η φήμη του ως ταλαντούχου ηθοποιού, ήταν η αφορμή να τον προσέξει η Χρυσούλα Διαβάτη, πριν από 55 χρόνια. Σε μία από τις σπάνιες κοινές συνεντεύξεις τους, Τσακίρογλου και Διαβάτη, μιλούν «Προσωπικά» με την Έλενα Κατρίτση και ξεφυλλίζουν το άλμπουμ της ζωής τους. Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020, στις 16:00 στν ΕΡΤ1.
***
Τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ «Origins - Οι ρίζες της ανθρωπότητας» (Origins: The Journey of Humankind), παραγωγής ΗΠΑ (National Geographic) 2017, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1, από την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου έως και την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020 (εκτός Σαββατοκύριακου), στις 16:00. Ένα περιπετειώδες ταξίδι πίσω στο χρόνο που καταδύεται στα άδυτα της Ιστορίας, προκειμένου να ανακαλύψει τα γεγονότα-σταθμούς που σφράγισαν την εξελικτική μας πορεία.