ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Ο Γ. Παπαχρήστος, οι zoornalistas και η ΠΦΚ

Xθες κατέθεσε  ενώπιον της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής, που εξετάζει τους χειρισμούς του Δ. Παπαγγελόπουλου στο σκάνδαλο της Novartis (σκευωρία κλπ), ο πρώην οικονομικός εισαγγελέας Παναγιώτης Αθανασίου.Ο Π. Αθανασίου, κατέθεσε στην επιτροπή, ότι ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος ήταν ένα από τα πρόσωπα για τα οποία ο Παπαγγελόπουλος ρωτούσε..
αν υπάρχουν στοιχεία σε βάρος του. «Του είπα ότι δεν έχω τέτοια στοιχεία», κατέθεσε ο Αθανασίου. «Δεν μπορείς να φτιάξεις κάτι;» του είπε ο Παπαγγελόπουλος – σύμφωνα πάντα με όσα είπε ο Π. Αθανασίου στην επιτροπή.
Αυτά ισχυρίστηκε χθες ο πρώην οικονομικός εισαγγελέας και ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος απάντησε και σε ανακοίνωσή του αναφέρει μεταξύ άλλων: «Για τις υποθέσεις των κ.κ. Αλαφούζου και Παπαχρήστου είναι προφανές το κίνητρο των ψεμάτων του. Θέλει να τους εξαγριώσει εναντίον μου για να εξασφαλίσει την υποστήριξή τους για την επικοινωνιακή φούσκα των ψεμάτων του. Θέλει να γίνει αρεστός στους προαναφερόμενους και τη Νέα Δημοκρατία και τους δίνει αφορμή για να επιτεθούν στον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνησή του.Ο κ Αθανασίου αποδεικνύεται εμπαθής, κακοήθης και μεγάλος ψεύτης και όχι για πρώτη φορά».
Σήμερα ο δημοσιογράφος και σύμβουλος έκδοσης της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ, Γιώργος Παπαχρήστος έστειλε στους zoornalistas ένα μέιλ όπου με τον γνωστό τρόπο του μας επιπλήττει επειδή παραλείψαμε να γράψουμε κάτι σχετικά.Παραθέτουμε το σημείωμα που μας έστειλε:
Αγαπητοί zoornalistas, 
είμαι βέβαιος οτι διέλαθε της προσοχής σας ότι χθες στην Προανακριτική  της Βουλής ενας εισαγγελέας κατήγγειλε ενα υπουργό οτι τον πίεζε να κατασκευάσει ένοχο και να «τυλίξει» σε μια κόλλα χαρτί έναν συνάδελφο σας. 
Δεν θέλω καν να πιστέψω οτι η παράλειψή σας να το στιγματίσετε οφείλεται στο γεγονός ότι η εγκληματική αυτή πράξη δεν συνέβη στο Μεντεγίν της Κολομβίας αλλά στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ.  
Και πολύ περισσότερο οτι το υποψήφιο θύμα του παρακράτους του ΣΥΡΙΖΑ  είμαι εγώ. 
Αλλά φεύ συνέβαιναν και αυτά επί ΠΦΑ...
Με τιμή
Γιώργος Χρ. Παπαχρήστος 
Οι zoornalistas αποφεύγουν για πολλούς λόγους να ασχοληθούν με τα διαδραματιζόμενα στην συγκεκριμένη Προανακριτική όπου παρελαύνουν διάφοροι και καταθέτει ο καθένας ό,τι θέλει. Κατόπιν τα Μέσα Ενημέρωσης -και ανάλογα με τη διαροή που κάνουν τα κόμματα, επιλέγουν με τη σειρά τους ό,τι τα βολεύει και τα εξυπηρετεί και το παρουσιάζουν με τους δικούς τους τίτλους. Και άντε να βγάλεις άκρη... Ενδεικτικά:
  • Π. Αθανασίου: Δεν μου έκανε καμία παρέμβαση ο Παπαγγελόπουλος για τη Novartis
  • Βόμβες» στην προανακριτική: Πίσω απ' όλα ο Παπαγγελόπουλος
  • Παπαγγελόπουλος: Ψεύτης και βραδυφλεγής ο Αθανασίου
  • Προσφυγή στη Δικαιοσύνη για Αθανασίου προαναγγέλλει ο Παπαγγελόπουλος
  • Παπαγγελόπουλος: Καταρρέει οριστικά η εκδικητική πολιτική δίωξή μου 
  • Τρεις εισαγγελείς «δένουν» την παραπομπή Παπαγγελόπουλου στο ειδικό δικαστήριο  
Πάντως οι zoornalistaς οφείλουν να ομολογήσουν πως δεν «προσέχουν», όπως παλαιότερα, τον σχολιογράφο των ΝΕΩΝ. Ισως να φταίει το ότι προήχθη σε σύμβουλο έκδοση στα ΝΕΑ. Πάντως, χωρίς να υποσχόμαστε κάτι, θα προσπαθήσουμε να έχει την προσοχή που επιζητεί.

ΥΓ Από τα μέχρι τώρα δείγματα της ΠΦΚ (Πρώτη Φορά Κυριάκος) εμείς προτιμούμε την ΠΦΑ (Πρώτη Φορά Αριστερά).