ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020

Δεν έγινε αποδεκτή η παραίτηση του Βαγγέλη Μπραουδάκη...

Οι κλυδωνισμοί που προκλήθηκαν από την γνωμοδότηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ) στην υπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθης και η καταγγελία που ακολούθησε από την μαυρόασπρη ΠΑΕ, οδήγησε στην παραίτηση του υπεύθυνου Τύπου του γραφείου του υφυπουργού Αθλητισμού που διέψευσε την καταγγελία και δήλωσε πως παραιτήθηκε προκειμένου να..
κάνει όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες ενάντια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Ο Λευτέρης Αυγενάκης δεν έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Βαγγέλη Μπραουδάκη στηρίζοντας τον συνεργάτη του σε μια δύσκολη περίοδο τόσο για τον ίδιο τον υφυπουργό όσο και για την κυβέρνηση.
«Το υφυπουργείο Αθλητισμού ασκεί πολιτική και πορεύεται στη δημόσια σφαίρα, πάντοτε με σεβασμό στους θεσμούς και με όρους απόλυτης διαφάνειας. Η παραίτηση του υπεύθυνου επικοινωνίας, Βαγγέλη Μπραουδάκη, δεν γίνεται αποδεκτή», ανέφερε σε δήλωσή του ο Λ. Αυγενάκης που τις τελευταίες ημέρες έχει τεθεί στο περιθώριο και τον πρωθυπουργό να επιλέγει τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, για να εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στις συναντήσεις με τη FIFA-UEFA.
Να θυμίσουμε ότι ο Βαγγέλης Μπραουδάκης υπέβαλε την παραίτησή του στις 30 Ιανουαρίου (δείτε ΕΔΩ) αφού η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατήγγειλε πως παρευρέθηκε στο ραντεβού της γενικής διευθύντριας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Λίνας Σουλούκου με τον δικηγόρο Δ. Τζουγανάτο, για τον οποίο ο Δικέφαλος υποστηρίζει ότι έχει φιλικές σχέσεις με μέλη της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ καλεί τους βουλευτές της Θεσσαλονίκης

Μέσα στο νοσηρό αυτό κλίμα που έχει δημιουργηθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το ποδοσφαιρικό Grexit να επανέρχεται στη συζήτηση, ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ, καλεί τους βουλευτές Θεσσαλονίκης όλων των κομμάτων σε ενημερωτική συνάντηση.
Η συνάντηση έχει προγραμματιστεί για σήμερα Σάββατο το πρωί στο γήπεδο μπάσκετ του ΠΑΟΚ (Παλατάκι).

- πηγή: efsyn