ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

«Εδώ τα καλά κολέγια» του Άδωνη

Διαφημιστής του κουμπάρου του ο υπουργός Ανάπτυξης που έχει λατρεία για τα... υπέροχα ιδιωτικά

Από τα πλέον χαρακτηριστικά παραδείγματα στελέχους της ΝΔ που εδώ και χρόνια υποβαθμίζει συστηματικά με τη ρητορική του τη δημόσια εκπαίδευση, προωθώντας –ακόμη και διαφημίζοντας από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης– τα συμφέροντα της ιδιωτικής εκπαίδευσης είναι ο υπουργός..
Ανάπτυξης και Επενδύσεων και αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνης Γεωργιάδης.
Ακόμη κι αν αυτά τα συμφέροντα αφορούν τον κουμπάρο του.  
«Το @BCA_COLLEGE ξεκινά σε νέο υπέροχο κτίριο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας το νέο Ακαδημαϊκό έτος. Πραγματικό κόσμημα! Καλή καλή επιτυχία σε ένα Κολλέγιο που εξασφαλίζει εργασία σε κάθε απόφοιτό του και αναβαθμίζει τις Σπουδές στην Ελλάδα». Δεν πρόκειται για διαφήμιση του κολεγίου, αλλά για tweet που έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό ο Αδ. Γεωργιάδης. Αυτό που παρέλειψε να γράψει ο υπουργός είναι ότι πρόεδρος του BCA είναι ο Μπίλης Δασκαλάκης, ο οποίος έχει βαφτίσει τον γιο του Γεωργιάδη τον Δεκέμβριο του 2014. Τον Νοέμβριο του 2019, όντας πλέον υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ο Αδ. Γεωργιάδης παρευρέθηκε στην 47η τελετή αποφοίτησης του BCA College, όπου φωτογραφήθηκε αγκαλιά με τον νονό του παιδιού του. Στην ομιλία του δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ολοι οι απόφοιτοι του BCA βρίσκουν αμέσως μετά την αποφοίτηση δουλειά στο αντικείμενο που έχουν σπουδάσει». Πλέον ο υπουργός δεν θα χρειαστεί να πάει σε άλλη εκδήλωση του BCA, αφού με τον νόμο που ψήφισε την περασμένη Πέμπτη η κυβέρνηση της οποίας είναι μέλος οι δουλειές του κουμπάρου του… θα αβγατίσουν.
Δεν ήταν όμως η μοναδική φορά που ο Αδ. Γεωργιάδης εξήρε ένα ιδιωτικό κολέγιο.

- διαβάστε τη συνέχεια στο documentonews EΔΩ