ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

«Κασούμπα, κασούμπα»

Μην ψάξει κανένα σαΐνι τα τραπεζικά ίχνη από τις 40.000 ευρώ της αποζημίωσης που κατέβαλε ο Πάνος Καμμένος στον Μάκη Βορίδη.
Μετρητά τις πήρε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, τις 40.000, από τις οποίες τελικά πληρώθηκε η πιο ακριβή βασιλόπιτα στην ιστορία του υπουργείου. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονται πηγές προσκείμενες..
στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης με τις οποίες επικοινώνησε ο Doctor. «Κασούμπα, κασούμπα» επαναλάμβαναν. Η εκδοχή των γεγονότων, όπως τη δίνει η πλευρά Βορίδη, έχει ως εξής: μετά την απόφαση του δικαστηρίου που επιδίκασε 40.000 ευρώ στον Π. Καμμένο για προσβολή της προσωπικότητας του Μ. Βορίδη, και ενώ πλησίαζε η ημερομηνία κατά την οποία έπρεπε να καταβληθεί η αποζημίωση, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του και του πρότεινε αν θέλει να του δώσει τα χρήματα σε μετρητά. Αρχικά ο Μ. Βορίδης αιφνιδιάστηκε, αλλά το δέλεαρ των μετρητών ήταν μεγάλο. Χρειάστηκε να ψάξει λίγο τον φορολογικό κώδικα για να δει αν επιτρέπεται να διεξαχθεί εκτός τράπεζας τόσο μεγάλη συναλλαγή. Διαπίστωσε ότι δεν πρόκειται για αμοιβή αλλά για αποζημίωση και επομένως δεν απαγορευόταν η πληρωμή σε μετρητά, τα οποία αμέσως κατέθεσε στην τράπεζα. Μεταξύ μας, ο Μ. Βορίδης μάλλον φοβήθηκε μήπως ήταν κάποιο κόλπο του Π. Καμμένου για να τον μπλέξει. Αλλά αποδείχτηκε ότι ο Π. Καμμένος ήταν μπεσαλής.

Doctor του Παρασκηνίου / documentonews