ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

Εξιτήριο για τον Τρύφωνα Αλεξιάδη

«Εκλεισε ένας κύκλος νοσηλείας και θεραπειών»

Eξιτήριο πήρε σήμερα από τη Νευροχειρουργική Κλινική του Γ.Ν.Α. Γεννηματάς ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τρύφων Αλεξιάδης ο οποίος πριν από μερικές ημέρες είχε λιποθυμήσει κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματός του.
Το λιποθυμικό επεισόδιο  αποκάλυψε ότι υπάρχει πρόβλημα..
υγείας και πιο συγκεκριμένα ένας όγκος στον εγκέφαλο. Ο ίδιος είχε περιγράψει με γενναιότητα την περιπέτεια υγείας του: «Ναι, είχα έναν όγκο στον εγκέφαλο, ο οποίος αφαιρέθηκε με επιτυχία» (δείτε αναλυτικά ΕΔΩ)
Σχετικά με το εξιτήριο του από το «Γεννηματάς» ο Τρύφων Αλεξιάδης έγραψε στο facebook:
"Το εξιτήριο που μου χορηγήθηκε σήμερα από τη Νευροχειρουργική Κλινική του Γ.Ν.Α. Γεννηματάς, έκλεισε έναν κύκλο νοσηλείας και θεραπειών.
Ήταν μια σημαντική περίοδος στη ζωή μου και θέλω να ευχαριστήσω για την συνεισφορά τους τον Διοικητή και την Αν. Διοικήτρια, το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό καθώς και κάθε εργαζόμενο του νοσοκομείου σε κάθε θέση ευθύνης.
Σε δύσκολες ώρες αγωνίας και πόνου, το χαμόγελο, η ευγένεια και η συνεχής προσφορά τους, ήταν το καλύτερο φάρμακο.
Εύχομαι να έχουν πάντα τη δύναμη και όλα τα αναγκαία μέσα για να εκπληρώνουν το σημαντικό τους έργο στον τομέα της Δημόσιας Υγείας."