ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Το Μαξίμου, ο Γεραπετρίτης και η «καθοδήγηση» Αυγενάκη

Βολές από τα Μέσα και τους αρθρογράφους του Μαρινάκη

"Ο Μητσοτάκης έτοιμος να πετάξει κουβέρτα στην ερπύστρια της δικαιοσύνης για χάρη του ΠΑΟΚ Δεν το λες «επιτελικό» το κράτος που σπεύδει να αλλάξει νόμους προκειμένου να μην υποβιβαστεί ο ΠΑΟΚ".
Τα παραπάνω επισημαίνει σε άρθρο του ο Λ. Χαραλαμπόπουλος στο..
in.gr (ΕΔΩ), ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη, ασκώντας κριτική στη κυβέρνηση και ειρωνευόμενος τον ΠΑΟΚ και τον «εκ Ρωσίας ομογενή ολιγάρχη» Ιβάν Σαββίδη.
Σε άλλο κείμενό του ο Λ. Χαραλαμπόπουλος (πολυγραφότατος σήμερα) υπό τον τίτλο «Το Μαξίμου και ο κ. Γεραπετρίτης αντιλαμβάνονται τι κάνουν με την «καθοδήγηση» στον Αυγενάκη;» και αναφερόμενος στην δήλωση Αυγενάκη με την οποία αμφισβητούσε την εισήγηση για τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ επισήμανε:
«Είναι απαράδεκτο ο υπουργός να σπεύδει αφενός να αμφισβητεί την απόφαση ενός οργάνου, για την ακρίβεια μιας ανεξάρτητης αρχής, που είναι το μόνο αρμόδιο να αποφαίνεται για τέτοια ζητήματα και άρα να προσφέρει την «απόλυτη τεκμηρίωση» που ο ίδιος υποτίθεται ότι ζητά, αφετέρου να προκαταλαμβάνει εμμέσως την απόφαση λέγοντας περίπου ευθέως ότι δεν πρέπει να υπάρξει υποβιβασμός του ΠΑΟΚ, παρότι ο νόμος με τρόπο ρητό και σαφή αναφέρει ότι αυτή είναι η ποινή για αυτά τα παραπτώματα».
Ο Χαραλαμπόπουλος -γνωστός και ως «αριστερό εξτρέμ του Μαρινάκη»- πάει ένα βήμα πιο κάτω αναφέροντας:
«Αυτή η απαράδεκτη δήλωση δεν ήταν μια απόφαση του ίδιου του Αυγενάκη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι βγήκε μετά από συνεννόηση με το Μέγαρο Μαξίμου και τον υπουργό Επικρατείας κ. Γιώργο Γεραπετρίτη, ενώ ήταν και σε γνώση του ΠΑΟΚ».