ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

«Δεν θέλουμε να σας απαντήσουμε ποιος είναι ο μισθός του Μπάμπη Παπαπαναγιώτου»

Ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαπαναγιώτου διορίστηκε ως Σύμβουλος Επικοινωνίας σε μία εταιρία του ευρύτερου Δημοσίου Τομέα.
Αυτό σημαίνει πως ο πύρινος Μπάμπης Παπαπαναγιώτου που έδωσε αγώνα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, θα πληρώνεται με δημόσιο χρήμα.
Ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου που ήταν παθιασμένος εναντίον των μετακλητών υπαλλήλων, διορίστηκε Σύμβουλος Επικοινωνίας στον Διευθύνοντα..
Σύμβουλο της ΚΤΥΠ ΑΕ (Κτιριακές Υποδομές) Αθανάσιο Γιάνναρη.
O Μπάμπης Παπαπαναγιώτου που άκουγε τη λέξη «μετακλητός» και δε σήκωνε μύγα στο σπαθί του. Ενδεικτικά από το Twitter, επί λέξει, μερικές δικές του φράσεις:
  • «Ένιοι μετακλητοί επιμένουν να περιφέρουν και να επιδεικνύουν το χαμηλό IQ τους».
  • «Έναν ΕΝΦΙΑ τον «έφαγαν» οι μετακλητοί. Δυο δις αυξήθηκε η μισθολογική δαπάνη του Δημοσίου από το 2015 έως σήμερα».
  • «Ζει κανένας καλύτερα σήμερα, απ ότι το 2014; Προφανώς. 100.000 διορισμένοι, καμιά 70αρια σύζυγοι, μια Δοικητική Υπάλληλος του ΕΜΠ που έγινε καθηγήτρια Παν/μιου, έμποροι του μεταναστευτικού, 3000 μετακλητοί και ο Καρανίκας».
Επικοινωνήσαμε με τις Δημόσιες Σχέσεις της ΚΤΥΠ ΑΕ (Κτιριακές Υποδομές) και τους θέσαμε τρία απλά ερωτήματα. Τα δύο πρώτα έχουν να κάνουν με τον αν υπήρχε και από πριν η συγκεκριμένη θέση του Σύμβουλου Επικοινωνίας και τι ανάγκη έχει ο κύριος Αθανάσιος Γιάνναρης από τις συμβουλές του κ. Μπάμπη Παπαπαναγιώτου. Η απάντηση ήταν πως «είναι στην απόλυτη ευχέρεια του Διευθύνοντος Συμβούλου να κρίνει ποιες είναι οι ανάγκες της εταιρίας και αναλόγως να προσλάβει κόσμο». Τίποτε άλλο.
Η τρίτη ερώτηση είχε να κάνει με το μισθό του Μπάμπη Παπαπαναγιώτου. Από την ΚΤΥΠ ΑΕ μας είπαν πως «δεν υποχρεούνται να αναρτήσουν το ποσό στη Διαύγεια». Οπότε τους ζητήσαμε επισήμως να μας πουν το μισθό του Μπάμπη μια και, διάολε, μιλάμε για δημόσιο χρήμα. «Δεν θέλουμε να σας απαντήσουμε ποιος είναι ο μισθός του κ. Παπαπαναγιώτου», η μη απάντησή τους.
Οι δημόσιοι λειτουργοί, όπως ο κ. Γιάνναρης της ΚΤΥΠ ΑΕ, θα έπρεπε να νιώθουν την ανάγκη, να διαθέτουν την ευθιξία θα έλεγα, να ενημερώνουν τον κόσμο όταν η συζήτηση αφορά δημόσιο χρήμα. Κάτι που ισχύει πολύ περισσότερο για τους δημοσιογράφους που πληρώνονται με αυτό.

Επικοινωνία του Μπάμπη Παπαπαναγιώτου με την «Εφ.Συν.»

O Μπάμπης Παπαναγιώτου επικοινώνησε με την «Εφ.Συν.» και διευκρινίζει πως δεν είναι μετακλητός υπάλληλος και ο μισθός του είναι όσο προβλέπει η σύμβαση που υπέγραψε με την ΚΤΥΠ ΑΕ. Εμείς δεν είπαμε ποτέ ότι είναι μετακλητός υπάλληλος, την απέχθειά του προς τους μετακλητούς υπαλλήλους στηλιτεύσαμε. Υποθέτουμε πως θα είναι ενάντια και στους μετακλητούς αυτής της κυβέρνησης. Όσο για το μισθό του, αυτό ακριβώς ρωτάμε: τι προβλέπει η συγκεκριμένη σύμβαση της ΕΣΗΕΑ; Επαναλαμβάνουμε, μιλάμε για δημόσιο χρήμα, για μία εταιρία του ευρύτερου δημοσίου τομέα και όχι για μία ιδιωτική.
Δημήτρης Κανελλόπουλος / Efsyn