ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020

Μεγάλη η ανταπόκριση στο κάλεσμα της ΕΡΤ...

...για τη στήριξη του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Με το συνολικό ποσό των 377.000 ευρώ από δωρεές ιδιωτών, επιχειρήσεων και σχολείων από όλη την Ελλάδα, ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 30 Ιανουαρίου 2020 το ολοήμερο αφιέρωμα της ΕΡΤ για την προβολή των δράσεων του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Από νωρίς το πρωί της Πέμπτης.. φιλοξενήθηκαν εκτενείς αναφορές και θεματικές ενότητες σε όλες τις ενημερωτικές εκπομπές και τα δελτία Ειδήσεων της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου της ΕΡΤ, ενώ το αφιέρωμα κορυφώθηκε στις 16:00 με μια πεντάωρη ειδική εκπομπή στην ΕΡΤ1 με παρουσιάστρια τη Λένα Αρώνη.
Το δικό τους μήνυμα απέστειλαν στην εκπομπή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης και ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προώθηση του ευρωπαϊκού τρόπου ζωής Μαργαρίτης Σχοινάς.
Στο στούντιο της ΕΡΤ βρέθηκαν για να ενισχύσουν την προσπάθεια, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Γιώργος Θεοφάνους, η Μαρία Παπαγεωργίου, η Σμαράγδα Καρύδη, η Αθηνά Μαξίμου, ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, η Βίκυ Σταυροπούλου και η Λένα Παπαληγούρα, ενώ συνδέθηκαν ζωντανά όλα τα δελτία Ειδήσεων των ιδιωτικών καναλιών που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στον αέρα. Η επιμέλεια και αρχισυνταξία της εκπομπής ήταν της Ολυμπιάδας Μαρίας Ολυμπίτη και της Κλειώς Αρβανιτίδου, η δημοσιογραφική επιμέλεια της Σοφίας Καλαντζή, η διεύθυνση παραγωγής του Νίκου Πέτσα και η σκηνοθεσία του Μανώλη Παπανικήτα.