ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020

ΣΚΑΪ για «Ράδιο Αρβύλα»: Ολα έχουν τα όριά τους

Νέα επίθεση στην ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα έκανε ο ΣΚΑΪ με ανακοίνωσή του (μας εστάλη στο mail  γύρω στα μεσάνυχτα της Τρίτης).
Το κανάλι, χρησιμοποιώντας κάποιες δηλώσεις των παρουσιαστών και μάλλον του Αντώνη Κανάκη (δεν καταλάβαμε από που είναι, μάλλον αποσπάσματα από αλληλογραφία), ανέφερε πως..
«τηρεί τις συμφωνίες που υπογράφει με συμβάσεις» και ότι έδειξε καλοπιστία «καταβάλλοντας στο σύνολο την αμοιβή της ομάδας του Ράδιο Αρβύλα», παρά το γεγονός ότι η εκπομπή δεν είχε βγει στον αέρα.
Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ  όπως μας ήρθε στο mail:

«Παρακολουθώ στενά την πορεία των τηλεοπτικών πραγμάτων και προσπαθώ να βρω μία λύση προκειμένου να βγούμε στον αέρα με κάπως φυσιολογικές συνθήκες. Φοβάμαι ότι αυτή τη στιγμή, έτσι όπως έχει εξελιχθεί ο χάρτης, αυτό δεν γίνεται.»

«Κουράστηκα και νιώθω ότι δεν θα αντέξω και τρίτη σεζόν στην οποία το prime time του καναλιού μου, αντιμετωπίζει τόσο σοβαρά προβλήματα.»
«Σε ότι αφορά όμως τα δικά μας προγράμματα, όπως ανέφερα και σε προηγούμενο mail, δεν είμαστε διατεθειμένοι να τα θέσουμε με ευκολία σε «κίνδυνο» και φθορά»

«…έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα καλύτερα να αφήσουμε το πρώτο μισό της σεζόν και βλέπουμε από Ιανουάριο...»

«…πιστεύω πως η καλύτερη λύση είναι να βγούμε κανονικά στις περσινές ημέρες και ώρες όταν ξεκινήσει το ΒΒ…»

Ο ΣΚΑΪ σέβεται και τηρεί τις συμφωνίες που υπογράφει με συμβάσεις και για αυτό μέχρι και τον Ιανουάριο 2020 επέδειξε καλοπιστία και ευελιξία καταβάλλοντας μάλιστα στο σύνολό της την αμοιβή της ομάδας των Ράδιο Αρβύλα, παρά την συστηματική τους άρνηση να βγούνε στον αέρα. Όμως όλα έχουν τα όριά τους… Τα υπόλοιπα που αναφέρονται στην μακροσκελέστατη επιστολή τους αποτελούν αποκυήματα της φαντασίας τους».